Veľké brucho

macaa

U mňa je to asi tiež pravda. Vždy som malá plochulinké brucho, a ako mám partnera, je to iné. Ale trápim sa kvasinkami, to robí veľké brucho, nafukuje z toho.

firenza

Je to hlupost, s tym pohlavnym stykom...je to bud v rodine alebo tak nejak, ja mam strasne chude nohy a aj ruky ale ked priberam tak priberam do brucha, a ked chudnem tak chudnem z noh alebo ruk...ale ja to mam v rodine, nic s tym nenarobim

oli

Myslite ze fakt to je tak,ze dievca ktore uz malo pohlavny styk ma take vypuklejsie brusko?Ja mam tiez taku skusenost,ze vzdy som mala plochulinke brusko ale akonahle som mala pohl.styk tak sa mi z nicoho nic trochu zaoblilo.

mimodavu

takže keď ty máš veľké brucho, logicky by si podľa všetkého nemala už byť panna, nie? takže teraz sa tisne otázka, na kt. snáď len ty odpovieš, že či teda si ešte alebo už nie. Po tejto úvahe poľahky prídeme na to či to čo si počula má niečo s pravdou spoločné :)

rita

Čo robí moja otázka v rubrike sex, to že som počula že panna má rovné brucho a dievča ktoré už ňou nieje, tak má veľké brucho.

susanah

Mozno je problem v strave. Nebyvas nafuknuta? Potom treba upravit jedalny listok. No mozno to mas v genoch. Pozri na svoju mamu:)Ak mate rovnaky typ postavy, tak s tym vela nenarobis. Ale tie brusaky ti tiez mozem len odporucit