aku mate skusenost s menstruaciou ? stalo sa uz aj vam niekedy ze vam kramy meskali a pritom ste neboli oplodnene ? stava sa ze niekedy kramy meskaju aj niekolko dni a je to vplivom nejakych inych veci alebo je to jednoznacne priznak tehotenstva ?dakujem za normalne odpovede
otazka len pre dievcata
ahoj.je to normlane..teda kramy mozu meskat z roznych pricin..stres zmena prostredia a tak...niekedy same od seba a tak sa potom upravia.mne tiez meskali aj 3tyzdne a myslela som si vselico..a teraz ked sa to stane tak si odbehnem k doktorke na vyvolavacku...;)
pre AHOJTE: vieš čo tak ja ti poviem že ja som celé tieto letné prázniny nemala krámy... a nebolo to tým že som bola tehotná lebo som nemohla byť z čoho keďže som ešte nemala sex. ale myslím si že je uplne normálne že ti to mešká=)
ahoj no to moze byt stresom cvicenim. namahou stravou.. hocicim a ano a ak si este mlada tak to nemas stale a kolko krat aj dospele zeny nemaju pravidelny 28 dnovy cyklus mne bezne meskaju...aj dlhsie...
Niekedy je to stres,inokedy aj zmena klimy,ak zvysim fyzicku zataz...je to nevyspytatelne:)
no je to mozno cudne ale mne nikdy nemeskali...klop klop..a to mam da sa povedat len 15 a menstruaciu som prvu dostala v 13tich..od tej prvej je to ako hodinky plus minus par dni..je to normalne?
aha ja som chalan a pytam sa lebo sa bojim ci nebude moja priatelka tehotna stale mala pravidelny ciklus a zrazu jej meskau aj ked este len 2 dni ale dufam ze uz coskoro pridu
ahojky no stava sa to dost casto aspon mne a mysim ze nie som jedina. mne meskali aj mesiac.to sa este ten cyklus tak upravuje.moze to byt sposobene aj stresom,alebo som pocula ze aj ked zmenis stravovacie navyky menej jedavas a tak.to som tak pocula ze by aj to sa mohlo pricinit ku meskaniu.nemusi to byt priznak tehotenstva..