otazka len pre dievcata

vanilyeyes

ahoj, kramy ti mozu meskat z roznych pricin, staci, ked si v strese, zmenis klimu, prechladnes alebo beries lieky ... mne raz meskali kramy cca 50 dni, ale to bolo sposobene zmenou klimy. A teraz mi tiez meskali asi 2 tyzdne... mozno zo stresov a z choroby.

cica

ahoj.je to normlane..teda kramy mozu meskat z roznych pricin..stres zmena prostredia a tak...niekedy same od seba a tak sa potom upravia.mne tiez meskali aj 3tyzdne a myslela som si vselico..a teraz ked sa to stane tak si odbehnem k doktorke na vyvolavacku...;)

evka32

pre AHOJTE: vieš čo tak ja ti poviem že ja som celé tieto letné prázniny nemala krámy... a nebolo to tým že som bola tehotná lebo som nemohla byť z čoho keďže som ešte nemala sex. ale myslím si že je uplne normálne že ti to mešká=)

fififi

ahoj no to moze byt stresom cvicenim. namahou stravou.. hocicim a ano a ak si este mlada tak to nemas stale a kolko krat aj dospele zeny nemaju pravidelny 28 dnovy cyklus mne bezne meskaju...aj dlhsie...

evik18

ak este nemate pravidelny cyklus tak vam to moze normalne meskat..ak mate tak moze to byt vplyvom napriklad stresu a pod.
tazko odpovedat ked neviem v akej konkretnej situacii ste..

haalima

no je to mozno cudne ale mne nikdy nemeskali...klop klop..a to mam da sa povedat len 15 a menstruaciu som prvu dostala v 13tich..od tej prvej je to ako hodinky plus minus par dni..je to normalne?

ahojte

aha ja som chalan a pytam sa lebo sa bojim ci nebude moja priatelka tehotna stale mala pravidelny ciklus a zrazu jej meskau aj ked este len 2 dni ale dufam ze uz coskoro pridu

pelka

ahojky no stava sa to dost casto aspon mne a mysim ze nie som jedina. mne meskali aj mesiac.to sa este ten cyklus tak upravuje.moze to byt sposobene aj stresom,alebo som pocula ze aj ked zmenis stravovacie navyky menej jedavas a tak.to som tak pocula ze by aj to sa mohlo pricinit ku meskaniu.nemusi to byt priznak tehotenstva..