Návaly tepla a potenie

Príspevok v téme: Návaly tepla a potenie
Dita

Môj 28 ročný synovec sa liečil na Duodenitídu,bulbitídu, erozívnu antrumgastropatia, iritáciu kardie mal predpísané lieky Helicid á 1 tbl ráno č týždne.
Od tohto obdobia trpí návalmi tepla, očervenie s kropajami potu. Lekárka úsmevne reagovala, že je ako žena v prechode a nech príde, ak sa mu to zhorší. Môjho synovca to trápi a chcel by tento problém riešiť. Prosím poraďte!

AnnaZjavkova

pomohli by mu nejaké hormóny alebo niečo na štítnu žľazu, ale v každom prípade bolo by to iba krátkodobé a z dlhodobého hľadiska by mu to skôr uškodilo, lepším riešením by bolo nejaká alternatívna medicína a bylinky apod. a dobré je aj zistiť prečo tie návaly tepla vlastne má vyliec.sk

anka

nevie mi niekto poradiť, čo návalmi tepla spojené s potením?
Skášala som šalviové tabletky, ženské čaje, nič mi nepomáha....
už toho mám plné zuby.... keby len cez deň, ale aj v noci....

janík

akupunktúra: ničo sa prekombinovalo,došlo k oslabeniu obličiek-jin a výhybka sa prehodila smerom jang a dochádza k dráždeniu pečene,ktorá spôsobuje vzplanutie pečeňového ohňa,čo sa prejavuje návalmi tepla,potením.....,u niekoho aj závraťmi.Liečba: ukludniť pečeň a podporiť obličky-jin a problém by mal zmiznúť.Neviem ,či som vám pomôhol,lebo tomuto dobre porozumie iba človek, ktorý aspoň trochu pozná základy čínskej mediícíny

evik

Mila Dita, netvrdim, ze musim mat pravdu, ale pri tych ochoreniach mohlo dojst k hormonalnej nerovnovahe v organizme-priznaky tomu dost nasvedcuju. Radila by som navstivit endokriniloga. Drzim palce!