27-ročná,chalani som STARÁ???????????????

katty081

ahoj una, no ja mam tiez 27 a necitim sa stara. myslim ze aspon viem co chcem v zivote robit a mam v tom jasno. ked sa niekedy pozeram na 18rocne babenky tak mi naozaj niektore pripadaju ovela starsie, a je pravda ze krasa je aj to ako sa citis vnutri. poznam aj zeny starsie odo mna a su pre mna krasne, lebo sa o seba staraju. inak kolko rokov ma tvoj manzel ked pre neho je 32rocna zena stara.

radana

Ale je otazne,ci taka mlada sumienka by mala zaujem o nejakeho stareho "kona".Idelany rozdiel medzi muzom a zenou by mal byt okolo tych 5 rokov ze je muz starsi.Ale niekedy laske nerozkazes.Mam priatelku,ktora ma manzela o 13 rokov starsieho a ten jej den co den robi ziarlivostne sceny v tom zmysle,ze jaky je on uz stary a ona taka mlada a pekna a ze ma X prilezitosti si najst mladsieho.

emina

una,zalezi ako sa citis,ako vyzeras.Su 18-tky ,ktore vyzeraju ovela horsie ako 30-nicky.Hlavne nemaj komplexy zo starnutia.si v najlepsom veku-ak dobre vyzeras,mas obrovsku vyhodu oproti mladsim,ze si zrelsia v zmyslani vseobecne

zinaida

moja mamina ma 55 rokov. ked mali zo skoly stretavku, prisla som po nu autom, lebo ona samozrejme co-to popila. a skoro som odpadla. vsetky sa lucili pred restikou a moja mama bola ako ich dcera! nikdy som si neuvedomila, ze jej rovesnicky su stare rozkysnute babky, sedive, s umelym chrupom. az v ten den ma napadlo, co vsetko dokaze zena urobit, ked sa o seba stara. mamina vzdy cvicila a o plet sa stara sama (masky atd.). zdravo sa stravuje, nebola nikdy na plastickej operacii, ale ani to veru nepotrebuje. dba o to, aby mala stale moderny uces a pristane jej to. o celulitide sa jej ani nesniva. takze si myslim, ze vek sam o sebe neznamena nic, dolezite je, na co sa clovek citi a ci sa o seba stara. ja by som aspon neposudzovala zenu podla toho, kolko ma rokov, ale podla toho, ci je na nu prijemny pohlad. a to sa samozrejme tyka aj vnutorneho vyzarovania. taka zena, ktora od rana do vecera trci iba pred zrkadlom alebo v posilovni, moze vyzerat akokolvek uchvatne, aj tak malokoho uchvati. dobre srdce sa neda nahradit nicim, ani krasou tela.

una

fuuuha tak ja som už fakt mimo diania.čo už, necítim sa stará ale všade samé dvadsiatky,mne sa tiež páčia(a som žena)dufam že sa ešte nájdu muži aj s iným názorom.d.

p.s.mam.30

no mne osobne sa pačia dievčata
od 18rokov do 25-26rokov...a musia byt sexi... t.j. mali by sa o seba starat a mat peknu postavu(sexi-štíhlu) ...a v hlave dačo mat :-)