poradte

/,/

Evula, napíš mi svoj email a skúsim ti poradiť lekára, ktorý rieši problémy prírodnými doplnkami a môžeš s ním konzultovať telefonicky.

okiala

nehovoris ako pije,
rob jej stavy sama z mrkvy, jablk....mango je dobre-trochu ho rozmixuj do nejakej stavy co pije,
a ak pije stavy, tak tam pridaj napr. vyvar z ovsenych vlociek, ...
to ma len tak napadlo.
Mne otec robil z chleba vlacik a to iste ja mojmu synovi. Obidvaja sme nechceli jedavat. Dnes ma syn 190 cm.

evula

polievocka dekujem za povzbudenie kazdy mi hovory ked bude hladne nejsa ale ona nikdy nebude hladna ja sa toho nadockam snt nikdy

poliewoocka

Poviem ti pribeh...jedna mamka psychologicka porodila druhe dietatko,dcerku.Tiez mala podobny problem,mala nechcela papat,behala za nou cele dni a vkuse jej pchala jedlo do ust,mala si ani pocas hry neuvedomovala,ze sa ju mamka snazi nakrmit.Boli na gastroenterologii,malej diagnostikovali celiakiu.A tak sa zacal kolobeh zvany bezlepkova dieta a stale navstevy u specialistov.Nakoniec nase "uzasne" zdravotnictvo zistilo,ze ziadna celiakia to nie je a mala si musela zacat pomaly navykat na pecivo a ostatne lepkove potraviny..."vdaka" tomuto systemu mala postarane o este viac problemov.Skus dietatko do jedenia nenutit,uvidis,bude hladne,pride.Takto to praktizovala aj mamka.Ved kto iny ako deti a zvieratka vedia,co im chyba a kedy maju dost.
(ale ak by predsa len problemy isli do extremov,odbornik je na mieste)

evula

nehnevajte sa zabudla som napisat ze obvodna nas poslala na najblizsju gastroenterologiu do nz a tam jeje spravili nejake testi a povedali ze je vsetko v poriadku iba je trosku chuda ale vtedi mala rok a vazila 8kg co mam konat

zuski

No to je fakt malo! 8 a pol kil?!!! Chod za obvodnou pediatrickou a ta ťa vypise na gastroenterologiu. URCITE TVOJU DCERKU TREBA VYSETRIT! nezanedbaj to!

bambuľka26

neboj sa, že nepapá, Dávaj papať"pre maminku, pre ocinka, pre psíka, mačičku,
No určite sa poraď s detskou lekárkou. Ono sa potom rozpapá a sú aj sirupčeky ale už neviem ako sa volajú, lebo ja už mám dospelé deti.Nebuď smutná.