ahojte, rada by som poznala vas nazor a vase skusenosti so schopnostou dosiahnut orgazmus pocas sexu. moj priatel je mojim prvym, a tak nemozem porovnavat, myslim si vsak, ze milenec je dobry a pozorny. sexualne spolu zijeme uz dva a pol roka, ani raz sa mi vsak nepodarilo dosiahnut orgazmus pocas suloze, dopracujeme sa k nemu rukou, ci sprchou. som z toho nestastna, lebo neviem, ci sa to niekedy zmeni, ci je chyba v nom ci vo mne. dakujem vopred za rady
nedosiahnutelny orgazmus
Niekedy sa mi orgazmus podari, inokedy nie...ale dokazem si aj tak vychutnat milovanie (aj ked s tym vrcholom, je to predsa len lepsie zakoncenie:))) Dolezite je, ze pri milovani stale nemyslim, ze kedy to pride a ci to vobec pride. Uvolnim sa a necham sa unasat, a hlavne treba partnerovi povedat co sa mi paci a co mi robi dobre. Vtedy je ta cesta k cielu lahsia:)
ja mam podobny problem,no nie je to stale,niekedy sa mi to podariinokedy nie.Odkedy uzivam lieky od neurologa,stava sa mi to castejsie.ppartner o tom vie a tak mi to urobi rukou alebo jazykom...a vysledok-doaiahnem po com tuzim
Som vydatá 22 rokov. Môj manžel je môj jediný partner. Keď sme sa brali, boli sme mladí, neskúsení v intímnom živote. Až v tomto roku som zistila, čo to je vôbec orgazmus. Pomohla mi erotická pomôcka. Je to fantastické. Túto hračku sme sa pokúsili využiť aj s partnerom, ale nepodarilo sa. Možno nabudúce. Bohužiaľ môj manžel pri pohlavnom styku skoro skončí, nič nevydrží. Takže si to väčšinou urobím sama.
možno by mala byť ešte dlhšia predohra, ako inokedy,
moze to byt aj z toho,ak beres antikoncepciu..ja ked som brala,nevedela som,co je to orgazmus,ked som vysadila,teraz ho prezivam zakazdym..len na to pri sexe nemysli..uvolni sa a veselo do toho..
Ahoj, mne pomohli Kegelove cviky. Cvičila som ich z iného dôvodu - a vedlajší efekt potešil /aj manžela/. Výhoda je, že ich môžeš cvičiť kdekoľvek a kedykoľvek bez toho, aby to niekto zbadal. Veľa trpezlivosti, chce to často, niekoľkokrát denne cvičiť.
Okopirujem Ti postup z toho, čo som našla:
Kegelove cviky na svaly malej panvy:
Ide o cviky svalov malej panvy, ktoré sú pomenované podľa doktora Kegela, ktorý objavil toto cvičenie. Tieto svaly sú upnuté na lonovú kosť a slúžia ako akési závesné zariadenie orgánov malej panvy.
Aby ste tieto svaly vyskúšali a dokázali ich rozlíšiť, skúste zastaviť a opäť začať močenie.
Ako cvičiť?
Pokiaľ ste svaly lokalizovali, tak ich jednoducho napínajte a uvoľňujte - opäť a opäť, asi 200-krát za deň. To sú základné Kegelove cviky.
Existujú mnohé variácie týchto cvikov:
- stupňovité cviky (pomaly stupňovito sťahujte svaly až na maximum - akoby ste postupovali po schodíkoch)
- cviky na výdrž (držte svaly napäté dlhšiu dobu, napr. 5 sekúnd)
- vykleňovacie cviky (zatlačte, aby sa svaly čo najviac vyklenuli a následne ich stiahnite)
- a rôzne ďalšie obmeny týchto cvikov
Aký je prínos Kegelových cvikov?
Toto cvičenie má mnohoraký prínos:
- trénované svaly uľahčia pôrod a je väčšia šanca, že vaše perineum ostane neporušené (menšia pravdepodobnosť trhlín a dôvodov na epiziotómiu)
- zvýšenie sexuálneho pôžitku pre oboch partnerov
- prevencia vyklenutia (prepadnutia) orgánov malej panvy
- pomoc pri predchádzaní úniku moču
ja som so svojim frajerom rok a mame podobny problem, resp. ten problem je skor vo frajerovi, nema velku vydrz, ale uvedomuje si svoj nedostatok a vzdy po sexe ma este urobi rukou