Krvácanie mimo menstruacie

suussii

Aj ja by som chcela radu, prosim, prosim. Uz niekolko mesiacov krvacam aj medzi menstruaciou. Bola som uz trikrat u lekarky, povedala, ze je tam nejaky skrabanec a vzdy som dostala cipky. Tie pomohli asi tak tyzden a krvacanie sa vratilo. Je to slaba , dohneda krv. Odkedy to mam, mam aj velke bolesti pri sexe a aj vysetrenie u lekarky bola nocna mora... Prosim poradte.... Dakujem

suussii

Aj ja by som chcela radu, prosim, prosim. Uz niekolko mesiacov krvacam aj medzi menstruaciou. Bola som uz trikrat u lekarky, povedala, ze je tam nejaky skrabanec a vzdy som dostala cipky. Tie pomohli asi tak tyzden a krvacanie sa vratilo. Je to slaba , dohneda krv. Odkedy to mam, mam aj velke bolesti pri sexe a aj vysetrenie u lekarky bola nocna mora... Prosim poradte.... Dakujem

Nikola7895

Ahojte ! Prosím poraďte mi,uživam cca rok roka hormonalnu antikoncepciu, už mi ju lekár aj zmenil a stále krvácam počas tabletiek a aj dva krát za mesiac. Deti ešte nemam. Mam cystu na vaječníkoch asi štyri mesiace. Počas krvácania mam neustále bolesti a pocit plnosti, ale to poznate. Srdečne ďakujem za radu. Nikola

syuzn

Prosim,poradte mi. Po menstruacii som zacala,asi tak po tyzdni,zase krvacat,ale slabo. Po dvoch dnoch to prestalo.Citim bolest aj v podbrusku a stale mi je zima na nohy. Prosim poradte mi ....

Dominika 27

Mam krvacanie mimo menstruacie..je slabe, ale je spojene s vytokom, ktory sa objavi vzdy par dni pred tym..opakuje sa to uz 2. mesiac..beriem hormonalnu antokoncepciu uz asi 6 rokov a menstruaciu mam normalne a pravidelne..

jaja:)

dáša aku HAK beries ?? ja mam ten isty problem cely cas mam krvavy vytok...a teraz asi na 19 den sa u mna spustilo silnejsie...vcera 21 ci 20 den nfm presne som myslela ze sa mi to uz spustilo (myslim menstruacia) ale nie dnes je to ok a len trosku zas...dne sosm zobrala poslednu tabletku....uvidime...som vravela to aj gynekologicke a vravela ze to je v pohode prvy mesiac

Alexandra22

Ahojte ja mám taký problém ako dáša ibaže ja antikoncepciu neberiem. Mohli by ste mi poradiť? Ďakujem

wowo

nemusis sa bat to je v poriadku telo sa upravi.Moze to pokracovat aj 20 dni a aj buduci cyklus. Teda druhy mesiac} Je mozne ze ti trosku nesedi dana antikoncepcia. Pripadne si ju daj vymenit dalsi mesiac.Najlepsie NEBRAT lebo hormony su svinstvo,,ale co uz ked musis snad si nepokazis telo...