chcela by som sa opytat je mozne ze som mala priznaky tehotenstva,ale bola som u doktora od styku to boli 18 dni a ten mi s urcitostou povedal ze nie som tehotna..moze sa mylit a moze vlatne uz vidiet ci som alebo nie ?
gynekolog a tehotenstvo
mozes byt
chcela by som sa opitat ze ked som dostala menstruacciu skoro o 9 dni skorr a teraz ma nafukuje ,boli ma brucho som vzdy unavena a sa mi trosku zvecsili prsia a mam strie na prsnikoch,a mam tak trosku tvrde brucho ci mozem byt tehotna a tiez casto chodim na wc a niekedy mi tak velmi treba ze dobre ze sa nepocikam a pojdem na zachod a vyjdu zo mna dve kvapky popripade niekdy torsku viac poradte mi :D :D :D dakujem ( zijem uz dost dlho seualnym zivotom nepouzivame s partnerom kondom ale davame si pozor ) dakujem za radu
no robil mi vysetrenie cez sondu.
Najznámejšie príznaky tehotenstva sú skoro identické so začiatkom menštruácie: bolesť a nafúknutie brucha, citlivosť a stvrdnutie prsníkov a neskôr nevoľnosť..atď. Ak si mala a máš tákéto príznaky a nejde o menštuáciu, je to prinajmenšom zvláštne.. Ak ti gynekológ pri klasickom vyšetrení nepotvrdil tehotenstvo, tak má asi pravdu. Ak si to chceš overiť, počkaj do ďaľšej menštruácie, alebo si urob test. Poprípade požiadaj svojho gynekológa o krvné testy, tie neklamú! good luck