chcela by som sa opytat je mozne ze som mala priznaky tehotenstva,ale bola som u doktora od styku to boli 18 dni a ten mi s urcitostou povedal ze nie som tehotna..moze sa mylit a moze vlatne uz vidiet ci som alebo nie ?
gynekolog a tehotenstvo
ja nehovorim ze kto mi vie poradit ci som alebo nie ale ci sa niektora s tym nestretla a nemohla mi nejak dat vediet..ci je to mozne aby sa doktor mylil ked to tak presvedcivoa hovoril
ak neveris doktorovi, my nie sme doverihodnejsie a takto na dialku..
este mi niekto moze pporadit?
tak pod tam tam si mozme pisat ak chces...
jj mam ..398-013-921
mas icq cislo??
no ono ide o to ze nie je sex ako sex..bol vo mne ale ja to neberiem ako sex,pretoze bol len kratucko ale mozu tam byt aj nejake tie spermie pred ejakulaciou vies..no ja som taky bojko..proste ja sa toho strachu musim zbavit a neviem ako :(
prepac....zle som si precitala ty si mala sex ale nebolo to take ake si si predstavovala??sex sa neda predstavit..
nemusis sa nicoho bat pokial ti doktor povedal, ze nie si tehotna tak je vse ok vsak on najlepsie vie ako si na tom...a ty si tiez sex nemala a preco si pak potom napochybach..ci si tehotna..
no u mna to tiez nebol taky sex ako som si vysnivala, ale tiez sa toho bojim lebo clovek nikdy nevie.ale stale neviem preco som akosi napochybach s tym gynekologom.ty co myslis adela:)