Ako sa donutit ucit sa?

siilaama

no ja sa tiez stale bavim alebo vymyslam blbiny...stale som sa nic neucila a si ani nebudem..moje heslo je improvizacia..a potom to miestami aj tak dopadne...do skoly chodim len koli kamosom a lemonka...u nas sedi jeden uzasny chalan predo mnou tak si to predstav:D..a z chemie a geografie moj zosit skonal asi pred dvoma mesiacmi a este nemam novy...

[zruseny12]

tak lemonka neviem kto by ti poradil,ako sa ucit...asi ta skola vobec nebavi,ale v prvom rade sa zamysli aku chces mat buducnost atd.co chces robit,ake chces mat zamestnanie atd.a najst si nejaky ciel...preco sa ti treba ucit...mozno mas len nejake take blbe obdobie-je jar,mozno je to len prechodne...neviem tazko sa radi...

lemonka

to mariaa ja neviem proste aj ked si poviem ze budem davat pozor tak ma to brutalne nebavy proste ja nevydrzim tam 45 minut sedet a pocuvat fuuuurt nekoho proste tak bud kecam (za co ma ludia co sa snazia pocuvat vecinou cu zabit:). alebo si kreslim alebo tak alebo aj ked nic nerobim tak soom mimo myslim na uplne ine veci

[zruseny12]

kazdemu sa to stane,ze zle napise...to je normalne....mozno sa len nesustredis...hladaj pricinu preco sa ti nechce...

[zruseny12]

tak to musis potom len chciet a to ti nikto nepomoze musis jednoducho sama vediet ,co chces a nejak si to zorganizovat vsetko...alebo skus vit.sk.B,lebo ked ti zalezi na vzdelani,tak len sama sa musis prinutit...

siilaama

potom s tou bombou prid aj na ansu skolu pls :D
a to tie poznamky som natom podobne sak ja nemam ani zosit na nejake predmety ece zalozeny ...ale sak proste ja sa neviemnato sustredit ked zacne dejepisarka mlet tak zacnem mysliet na uplne ine veci a uz netusim o com je rec.....a ece za mnou sedi uzasny chalan ktory je hyperaktivny a furt otravuje tak jak sa mozem ucit :D

lemonka

no s pametou ani tak nemam problemi ale ja proste ked sa aj teras chcem ucit napr neminu pozrem sa do toho a ani neviem o com sa to toci novu gramatiku sa obcas nabyflim ale slovna zasoba nula bodov a
napr taka matika ked davam pozor na hodine tak su aj nejake jednotky a tak ale proste potom ma to prestane bavyt a same stirky proste ja si aj poviem ze necem byt s toho duta a ze sa idem ucit ale vzdy si poviem ze zaaaaaaa chvulku a potom dojde dakto ci idem von a tak si poviem sak neco zaimprovizujem
najhorsie je to s fyzikyyy teraz tam nemam napisane dve pisomky tretiu mam dokaslanu a ani labak nemam prosste ja neviem mne sa to bruuutalne nechcee

siilaama

ani mi o tom nehovorte..mam 15 rokov a som v sexte na gymnaziu...znamky mam celkom dobre akoze okolo tri sa to toci:D..neznasam matiku fyziku a chemiu...a este francuzstinu aj ked z tej mam celkom dobre znamky....

netusim ani co v skole z niektorych predmetov preberame..moje poznamky v zosite su nulove..absolutne ma to nebavi...aj teraz..zajtra je pisomka z literatury stvrtok fyzika zapajnie kondenzatorov a piatok matika tristvrterocna...na nic som sa este neucila stale si len nachadzam veci aby som sa do toho nemusela pustit...panebooze...najradsej by som celu skolu odpalila bombou a bolo by...