učenie

milka

slubujem že sa to zlepšíííííííííííí z mojej strany,veď som tu pre dcéru a učiť sa budeme celý život. ona odomňa a ja od nej!!!!!!!!!!

frida

to bol pokus o vtip /aby po nej vrieskali dvaja, len som mala chut odlahcit atmosferu, kde matka ma byt za kazdej situacie perfektna a trpezliva, nemyslim si ze je to na skodu ked dieta vidi ze trpezlivost ma urcite hranice, a ked sa mu rodic po takom exempore ospravedlni ze krical, ak to neni pravidelne. Nikto nie je dokonaly :)

milka

Ďakujem Vám za Váš názor,trochu sa hanbím že nemám trpezlivosť aká sa vyžaduje od skvelého a milujúceho rodiča.dúfam že sa polepším.frida na svoje dieťa som sama keby po nej vrieskali dvaja no nič moc.čavo a dík!!!

polka

Poradia psychologovia,alebo musíš sama rozoznať to,kedy Ťa pri učení potrebuje,a kedy to zvládne sama.Neuvádzaš vek dieťeťa,ale predpokladám,že chodí na prvý stupeň.Deti v tomto období, ale nielen v tomto, potrebujú veľa našej trpezlivosti a zároveň pocit lásky.A pri tom nemusia mať Výtvarné písanie,alebo z matemetatiky samé.Poznám chlapčeka, ktorý píše ako kocúr chodí do štvrtej tr.a pri tom už vie inštalovať PC.Ty určite vieš,čo tvojej dcérke ide naj., tak skús ju pochváliť pri jej každom zdare,skús voliť-učenie hrou a hlavne ju nechaj pracovať samú.Ty si pri nej len niečo svoje čítaj,alebo žehlí a nezabudaj ju pochváliť a povzbudzovať ju tým, že jej pokrok v samostatnosti je skvelý.Potom jej už len prezri veci,či má všetko a znova ´ju pohvál.Určite bude za čo.Neskôr prídeš na to,že tvoje úsilie a cvik v trpezlivosti malo zmysel.Budem Ti držať palce,určite to zvládneš

frida

no to si jej poradil jatyon :(, to vie aj milka ale ta trpezlivost sa rychlo mina. Skus ak to ide sa s niekym striedat, v najhorsom pripade budete po nej vrieskat dvaja :)

jatyon

nuz, to je tazke.
ublizujes jej.
vychova dietat vyzaduje vela vela trpezlivosti a sebadiscipliny.
uvedom si, ze ani Ty si nevedela vsetko -- a musela si sa postupne ucit ...
cim pokojnejsia atmosfera -- tym lahsie sa uci....