kto má stým dáke skusenosti....mam flaky po akne tak ci bi mi to mohlo zabrat...zatial som skusil len med s kavou ... tak cem aj toto......komu to pomohlo pííšte prosíím :)
komu pomohol PEELING..len zo SOLI A VODY ????? pííšte pls :)
este maximalne na pery to mozes dat, ked ich mas vysusene a popraskane, ale velmi jemne masirovat, aby si si ich nedoranal.
ale to som si davala na telo, nie na tvar!!! a je to asi najlepsi domaci prirodny telovy peeling, bo ten cukor ta dobre obrusi a med ti pekne zjemni a ukludni pokozku a potom ju mas taku peknu jemnu a hladku.
a ten kryštalovy cukor s medom ti pomohol ?????
to akoze na tvar???? ty kokos, tak to by ma ani nenapadlo, ja som si robila peeling zo soli len na telo, a aj tak to bolo celkom agresivne, tak som potom zvolila jemnejsiu metodu - krystal. cukor s medom - ale na telo! nie na tvar!!! sak budes cely dorapany a cely sa doskriabes, sak pokozka na tvari je jemnejsia ako na ostatnych castiach tela!!! to skus fakt radsej tie ovsene vlocky s mliekom, abo si kup nieco z drogerie...
Ja by som to asi neskúšala na tvojom mieste, pretože soľ ti môže podráždiť zapálenú pokožku. Neviem, mne sa zdá, že ani peeling na to nie je dobrý, poraď sa radšej s lekárom alebo v lekárni.
preboha preco skusate na tvar take agresivne somariny? Co takto urobit si peeling z ovsenych vlociek a jogurtu? ale sol, kava....to je na plet silne, urcite si ju este viac poskodis....
mne to vobec nepomohlo,praveze mi to zhorsilo