TEHOTENSTVO

Príspevok v téme: TEHOTENSTVO
jancecka

Ahojte. Takže ďalšia téma odo mňa :D
Chceme s manželom bábätko, asi 5 krát sme sa o to pokúsili, ale ja nie som stále tehotná. Viem že sa to nedá vždy hneď. Mám niekoľko otázok.
Chodím do posilky, chcem totiž zhodiť z bruška, čo sa mi aj darí. Ak sa pokúšam o dieťatko, mám prestať chodiť cvičiť? Mohlo by mi to uškodiť?
Čoho by som sa mala vyvarovať, pokiaľ chcem otehotnieť? (myslím prudké pohyby, ľahké oblečenie,jedlo, vitamíny (užívam zinok a artrostop, boli ma kolená))

mirka ff

jancecka no ono to nejde na rozkaz.mozno to robi aj ta psychika,ta chora svagrina.neboj raz to pride a ver mi ze prave vtedy ked to budete najmenej cakat.ani my sme to nemali s muzom tak rychlo na zelanie,najskor v roku 2005 som potratila no a babetko nastastie cakame teraz v maji.Vela stastia

miaa

ja som posilovala brucho do 2mes tehotenstva lebo som o tehotenstve nevedela a neviem či je to spravne.ale inak som posilovala a cvičila doslova do dna porodu a ako sa to vyplatilo.ale brucho samo nie.mala som sily jako kon a tu postavičku po porode,stale si ju udržujem,počas teho som pribrala len 7kg všetko to bolo len žily krv mliečne žlažy placenta plod-dietatko ani kilo tuku.bola som moc spokojna.odporučam sa držat stale vo forme.

jancecka

Môžem cvičiť? To som rada, rada by som chodila aj keď otehotniem, ale samozrejme potom už nemusím cviky na ploché bruško :D
len som sa bála,že čo ak som náhodou tehotná, a neviem o tom, a idem do posilky cvičiť brušáky a podobné na bruško, či neuškodím

miaa

jančečka cvič pekne dalej a pravidelne prekrvuj panvu -to robiš velmi dobre.v lekarni si kup calibrum plan-doplnok pred otehotnením.život.styl je tiež doležity strava,nefajčit atd.

jancecka

Ešte nikto? Mám to nechať na osud? Kedy to má prísť, príde to? A ešte tu je jedna vec, nemám pravidelne mentruáciu, bola som u lekárky, povedala mi že je to normálne, mama moja tiež nemala pravidelne, ale po pôrode sa jej upravila. Mám vyskúšať inú lekárku? Sestre sa nedarí otehotnieť, "vďaka" zhrubnutým vajčkovodom, môžem mať to isté?

Najčítanejšie články