aka je pravdepodobnost ze som tehotna ak naposledy pohl styk som mala v januari a odvtedy som dostala 3 krat mesntruacia pravidelne a trvala 5 dni klasicky a robila som si aj test bol negativny, no mam pocit ze som pribrala tak celkove.z coho to moze byt?
menštruacia a tehotenstvo
my sme pouzili ale co ak nahodou nieco nebolo ok??ked nahodou praskol??ja som sa strasne bala..a bola som vystresovana hrozne..ale mas pravdu...dva tehot testy mi vysli negativne tak asi nebudem :) heh :) a uz som mala dva krat menzes medzi casom :) takze testom mozem verit ze??ked oba vysli negativne :)
poradte-prestan stresovat,jasne ze nie si tehotna,vselijako krvacas lebo sa nervujes a 2 negat.testy hovoria dost jasne.nabuduce pouzite prezervativ
POMOOOOOOOOOOOOOOOOOC.....VAZNE JE MALILILILILILNKE PERCENTO ZE BY SOM BOLA TEHOTNA??
ano??takze tehotna nebudem..ze???keby som bola bola by som uz v 12 tyzdni a nemam absolutne ziadne priznaky..ani raz mi nebolo zle a ani nic....len ten bytok v case ked som mala mat menzes ten ruzovkasty co trval 2 dni..a potom po dvoch tyzdnoch od neho mi dosli kramy normalne..co to bolo???poradte mi niekto..uz som zufala..testy povedali jasne ze nejsom..a robila som si dva a robila som si ich asi tak (keby som bola tehotna ) tak v 8 tyzdni tehotenstva..to by snad povedali keby som bola..nie???
neboj nic,nebudes tehotna a ak ano, tvoje podobizne budu visiet vo vsetkych kostoloch :DDDDD
prosiiim..tak mi poradte ak viete..niekto..prosiiim..
no ja som tiez mala pohl styk naposledy v janusary...hned po tom som dostala menzes tak ako som mala ale potom dalsie mesiac meskal a mala som len take ruzovkaste spinenie ale o 2 tyzdne nato prisiel aj normalny menzes....teraz cakam na dalsi....robila som si 2 tehotenske testy a oba vysli negativne asi tak 2 mesiace od toho co sa to stalo;;;;aka j moznost u mna ze som tehotna??
Hmm taká zvláštna otázka. Možno že vela papáš preto ten pocit že priberáš. Ale tehotenstvo určite nie. Tá šanca je 1:1000000.