aka je pravdepodobnost ze som tehotna ak naposledy pohl styk som mala v januari a odvtedy som dostala 3 krat mesntruacia pravidelne a trvala 5 dni klasicky a robila som si aj test bol negativny, no mam pocit ze som pribrala tak celkove.z coho to moze byt?
menštruacia a tehotenstvo
potrebujem poradiť....možem otehotnieť aj počas menštruácie??????...surne!!!
zuma sklidni hormon, to bola iba parodicka poznamka na tuto temu... To si si nevsimol ze srandujem?
lucccia - ty si uplne kompletna?v 14. rokoch fajcit nejakemu na diske,ved ty si mozes tak akurat pisat uholy do skoly a nie fajcit po baroch a si aj riadna humusacka,lebo urcite chlapec zrovna nevysiel zo sprchy pred tou fajkou a ked nevies ako sa da otehotniet,tak si to nastuduj,alebo sa " pochval " mame,co si robila
Prosim portadte, mam iba 14 aj pol a fajcila som jedneho chalana na diskoteke, mohla som otehotniet? neprezijem to.:-((
ahoj ,,pomozte mi prosim" takze ja mam ten isty problem ako ty keby som bola tehotna som v 12 tyzdni ani ja nemam priznaky ale brusko rastie a rastie menzes mam pravidelny akurat mi vtedy meskal pat dni tak dufam ze nie som testy mi tiez vysli ze nie ale mam strach tak sa ozvi jak s tebou a ked tak porad :)) diki
Prosim vas ...mozem otehotniet ak ma moj priatel prstoval?..predtym som robila ja jeho a on sa utrel do servitku...:( strasne sa bojim...mam iba 15...prosim poradte mi :(
ludia pomoste........
rita mas pravdu.
ahojte POVECTE MI NIEčO NIEKTO AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA MAM VýTok a neviem kedý ju budem mať.
poradte mi??? Ak mas strach, ze otehotnies, vymen prezervativ za antiku. Fatk sa musim smiat na niektorych vasich prispevkoch. A testy ti nepomozu, mam znamu, co jej 2 testy vysli pozitivne, a dosla k lekarke, a nebola tehotna. Ludia si to kupuju s pocitom, ze uspokoja svoj strach, ci su v tom alebo nie. Viem to z vlastnej skusenosti. Neboj, ak mas byt tehotna, za nejaky cas sa to aj tak dozvies. Tak naco stresovat hned po sexe? To by som tu uz asi nebola.:-)