Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Driclor a potenie

lucianooa

to vazne myslite ze mozem mat s toho rakovinu?? preco teda NEVARUJU v pribalenom letačiku? ludia ze to neni pravda, sa cul mocenky bojim toho ze sa mi daco stale,ale ked ja to potenie uz neznesiem tak som to skusila pouzit bojim sa cul :(

wendy

chcem sa spytat: ja mam pod pazuchou vacsie materske znamienko. Myslite si ze tento deodorant nan moze mat nejaky vplyv...ked je taky agresivny a stipe.Chcela by som ho vyskusat aj ked s potenim nemam az taky velky problem, no ide leto a slnecne dni...Inak skvely je antiperspirant - modry adidas...clovek sa po nom vobec nepoti...vyskusajte

anjelicek

ivka no myslim ze taky mi nepomoze.pocula som iba o nejakom krystale,nejakej soli a ten ze ked namocis a potries ze sa potis menej,no da sa to kupit vraj len v cechach

Ivka 1

A čo tak použiť deodorant na prírodnej báze bez hliníkových solí a zirkónia ?
Telo sa zbavuje škodlivín aj kožou,teda
potením. Ak použíjeme deodorant,ktorý upchá potné kanáliky a ešte k tomu pridáme hliník.soli je to veľmi škodlivé.Dokonca to môže byť príčinou
rakoviny lymf.uzlín,prsníka. Čítala som
štúdie, kde pôsobenie hliníka v tele spôsobuje parkinsonovú chorobu.

lucianooa

cawte vcera vecer som to pouzila prvy krat popraven necaka som ze to hned zaberie dnes som nemala ziadny fliacik n a tricko som uplne stoho stasna a dufam ze to dalej tak super bude fungovat :)a ani ma to neštipalo iba akosi svrbelo som sa v noci skrabala ale inak super odporucam tim co sa potia ???mne to pomohlo dakuej za radu LUDIA :)

lucianoo

ahojte pouzil tu dakto ten driclor aj ako guličku,dnes som si ho kupila ale sprej nemali tak som kupila iby gulicku tak vecer vyskusam a dufam ze po case pouzivania nebude take potenie:(hlaven v letee,co robit aby to nestipalo ako pisete?? mali ste aj vy uz gulicku?

[zruseny12]

ja si osobne myslim,ze tie veci proti poteniu nie su az tak dobre,lebo clovek by sa mal potit,potenim sa zbavuje skodlivych latok z tela...ale je pravda,ze je to velmi neprijemne ked sa clovek poti a ma fleky podpazusi...to je fakt skarede...a nevyzera to dobre...