PROSIM NAPISTE NIEKTO

Príspevok v téme: PROSIM NAPISTE NIEKTO
veronika

ahojky, potrebovala by som poradit..
pred dvoma dnami som mala po prvykrat sex(s mojim byvalym priatelom)a nepouzili sme kondom. Ja beriem uz treti mesiac antikoncepciu a pred tyzdnom som na tabletku zabudla a dala som si ju az po 7 hodinach. Potom som s tabletkami pokracovala normalne. Je mozne otehotniet? Moj problem teraz je(mozno to nebude ziadny problem), ze teraz mam stale vytok, najprv bol biely(ako pred menstruaciou), potom priesvitny a trosku do zlta a teraz trosku do hneda so slabulickym krvacanim. Bojim sa, ci som nemohla dostat nejaku infekciu, alebo je to skratka normalne vyrovnavanie sa mojho organizmu. Chcela by som vediet, co si o tom myslite.. dakujem

veronika

aach, tia, dakujem dakujem dakujem. nejaka nadej, ze som ok mi fakt pomohla teraz. Stale si nahovarom, ze to bude reakcia na "zasah" do organizmu. Sice mam slabulinke krvacanie k tomu este, a vlastne to je uz treti den po tom co sa to stalo, ale to je take nic. len ten hnedkasty vytok ma trosku vydesil. A ked si predstavim, ze by som tu mala ist ku gynekologovi(v anglicku som) a pomaly by som mu ani nevedela prelozit co mi vlastne je..mam pomaly nabeh na hysak. akoby som v poslednej dobe nemala problemov viac nez dost.od pondelka mam tyzden pauzu s tabletkami, asi pockam ten tyzden a potom uvidim. len dufam, ze som fakt nic "nechytila":(

tia

to tehotenstvo.. myslím si, že sa nemusíš báť.. Keď zabudneš zobrať tabletku, tak najlepšie je, keď ju potom zobereš čo najskôr -do 12 hodín.
ten ďalší problém s výtokom - to môže byť reakcia na antikoncepciu.. Myslím, že je to zbytočný poplach. Malo by sa Ti to upraviť, ale ak výtok stále bude hnedý, tak radšej choj k doktorovi.

veronika

ja viem, len ja som v zahranici a v tomto som zufala. hladat tu lekara a este v cudzej krajine, hlavne ked mi to ani doma nie je prijemne..