Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

15 rokov a ziadne prsia :(

jankaaa

martin vam dobre radi, viacej jedzte, ja som mala tiez 15 a nic, lebo som mala 40kg,proste nic... a tiez vsetky baby v skole a ja nic, no tiez som si myslela ze som nejaka vadna a potom som pribrala a uz je to ok:-))

martin242

Dievčatá, otázka: Trápite sa preto, lebo si myslíte, že sa nepáčite svojim priateľom?
Ako som vravel, začnite viac jesť a posiľnovať prsný sval, v kombinácii s kvalitnou podprsenkou sa dá dosiahnuť uspokojivý efekt aj bez operácie.
Mne osobne by veľmi až bytostne vadila partnerka so silikónovými prsiami.
Aj malé prírodné prsia vedia byť krásne, viem, čo hovorím.

martin242

Dievčatá, netrápte sa s veľkosťou pŕs, to, že všetci chlapi bažia po prsnatých blondínkach je mýtus, niekomu sa páčia malé prsia, iným zasa veľké.
Ale predsalen sa s vašim problémom dá niečo robiť, začnite viac jesť, keďže ste vo vývoji, nezaškodí trošinka pribrať a uvidíte to i na prsiach.
Ďalšou vecou je chodenie do posiľnovňe s cieľom precvičovať veľký prsný sval - ten síce nezabezpečí, že prsia začnú rásť, ale jeho spevnením budú opticky väčšie a vypuklejšie.

*heloisia*

neviem s cim chces poradit, lebo sa taky zazrak, ktory by odstartoval rast prs este neobjavil, bohuzial, bo aj mne by sa zislo, som v rovnakej situacii, lenze ja uz pomaly tiahnem na 17