JA MAM MENSTRUACIU A NEWEM AKO MAM MAMINE POVEDAT VZDY ZE MAM PORADTE!
MENSTRUACIA
no hej
Noo ak sa bojis slova menzes, menstruacia....tak pouzi nieco jemnejsie, napr. Mami dostala som jahodky, alebo este dostala som navstevu:)Ja som sa tiez zo zaciatku hanbila ale casom uvidis,ze nie je za co sa hanbit:D Je to super, stala sa z teba zena, bud na to hrda:D
no ale ked jej ukazem krvave nohavicky tak to bude obzerat!
a ako jej to mam povedat??? poradtde
jaj, ninika, tak to mamine povedz, ze vies co mas robit, ze uz nie si batola, a vlozticka nie je plienocka... povedz jej to priamo, ze ti je to neprijemne a ak budes nieco potrebovat poradit, sama za nou prides. nemaj jej za zle, ze je starostliva. deti tak rachlo rastu, ze si nestihla uvedomit, ze toto zbladnes aj sama. len jej to povedz.
ale ona sa o mna strasne stara ze daj si vlozticku!a tak
Len sa ty nič neboj a choď pekne za maminou a naznač jej" mami už som to dostala ". Možno to chcela vedieť preto,aby ti mohla poradiť. Už ste sa o tom s mamou aj rozprávali niečo viac ? Ja mám 10 r. dcéru a tiež sa hambila, ale všetko sme si vysvetlili, tak dúfam, že keď to príde nebude sa hambiť mi to povedať.
Mami, mam ju! Mami dostala som to! Mami mam menstruaciu! Jena s tych moznosti.... Neboj, ved tvoja mama ju tiez raz dostala.....
moja dcera ma tolko,a mi sme sa dohodli,ze ked bude mat menzas tak mi ma povedat a nema sa hanbit,preco sa ty hanbis?
11.r
Ninikah a povedala ti, prečo to chce vedieť. Musí mať nejaký dôvod. A koľko máš prosím ťa rokov?