Problem s erekciou

adil

zdravim...chcel by som poradit preco mam penis pri sexe makky a nechce sa mi dostatocne postavit...pri porne je to normalne ale ked idem sexovat tak je makky ...preco ?

sergo568

caute mam taky problem ze naposledy ked som isiel sexovat som ho mal makky a tak som nemohol poriadne vniknut do partnerky kde je problem? vzruseny som aj bol ale nastavit si ho poriadne to bol problem. a inac mam problem sa ihned vzrusit az ked sa poriadne hrajem so svojou partnerku vtedy to ide ktory makac mi poradi?? help

leos14

pocuj chalani potrebujem pomoc mam 16 mam babu pred casom malo dojs ku seksu ale mne sa nepostavyl v com je problem ?? ked pozeram porno alebo masturbujem nemam stym problem .

monk

info na stranke www.betterman.szm.sk su dost zaujimave... mam 16 rokov a penis 15,5 cm a dost malo striekam, vlastne ani nestriekam iba mi to vyteka.. tu knihu manualne cvicenia si mam kupit teraz alebo mam pockat do 18-ky??? chcel by som si predlzit vtaka o 3cm a podla tej knihy to je ze vraj mozne a aj viac viete striekat, poradte

peto123

Chcem sa spitat mam 23 mal som \"sex\" nie velmi casto ale zatedy sa mi nikdy nepotarilo urobit je to dost blbe , dnes som bol s kamaratom na ku...ch ja som mal 3 kola a ani raz sa to nepodarilo neviete niekto preco je to tak ??je to od stresu alebo som uz impotent ???uz sa mi ani neste balit zeny ked viem ze sa mi nepostavy :( .