Pracuje niekto s Oriflame alebo Avon a chcel by popritom skúsiť ešte jeden katalógový predaj? Ide o spoločnosť, ktorá na Slovensku ešte nie je dlho a preto je možné dosahovať vysoké zárobky. Môžete si len privyrobiť alebo mať trvalý príjem. Záleží od toho, ako sa tomu budete venovať. Marža je od 20% do 30% a za sieť môžete získať 3-21%
V prípade záujmu Vám pošlem mailik s ďalšími informáciami.
Veľkou výhodou je aj vstup bez poplatkov. Čiže neplatíte nič. Za vyskúšanie nič nedáte, nemôžete nič stratiť, len získať.
Kontakt - anagyova@centrum.sk
avon alebo oriflame
marionn
Ak som ti neodpísala, tak mi neprišlo :( Chodí mi viac mailov, neviem, ktorý by mal byť od teba.
ja som ti pisala na mail,,,,nic ti nedoslo??
Ako som už napísala, viac informácií dám mailom.
ANKA NAPIS NIECO VIAC,,POTREBUJEM VEDIET VIAC INFO
Miaa, zobuď sa! Dnes už nič nie je prírodné, všetko je o chémii, aj ten vzduch, ktorý dýchaš.
AVON a ORIFLAME čistá chémia,nekvalitný neučinný lacný šuviks.kto by to už len kupoval,každy komu či i len trochu záleži na sebe a pokožke ide do lekárne a nakúpi si zdravú účinnu prirodnú kozmetiku, nie tieto smrady.a tie krémy???jogurt je učinnejší,zobudte sa do reality!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anka napis mi nieco viac a podrobnejsie na moju emailovu adresu:Mirka FF@centrum.sk
To nie je kozmetika, práve preto je to výhodné pre avonky a oriflamky, pretože si rozšíria svoju ponuku o bytovú drogériu (Eurona)
mozes tu napisat viac info.jedne sa o kozmetiku?ja robim oriflame a so systemom som velmi spokojna.