ahojkyy, poďme sa trošku inšpirovať!! ako napr. sexi spodné prádlo, červené pery, zväzovanie rúk, šľahačka/čokoládka:) (čo sa vám páči, prípadne, čo by ste chceli vyskúšať, či nejaké tajné fantázie:) nech majú naše polovičky radosssssť :P
FANTÁZIA :)
sssssssss dobreeee:)
cleho ho ,,TAM DOLE\" potret medom ale uplne a potom to z neho zlizavat ale tak poriadne ako keby si 5dni nepapala:)))) OVERENEEEE
kupit analny vibrator a strcit mu ho do ritky, vraj tam maju chalpy druhy bod G, nielen homosexualy - ale aj hetero mimochodom:D aspon moj skuvina ked mu tam dam palcek:P
ja by som chcel vyskúšať thajskú masáž
nieje nic prinetazlijevsie ako riadne chtiva partnerka
takze ludia nespite ale sexujte:) a budte kreativni - NEJAKE NAPADYYY :P
Tak už niekoľko mesiacov by som rád priateľku ponatieral čokoládou a aj si to zlízal :P Ale akosi sme sa k tomu ešte nedostali :-/. Ďalej čo také? Tak jasné, nejaký ten korzet ale ten by som na nej asi dlho nenechal =)
:D ty ironik:P
Skus ho zviazat a riadne zbicovat a potom mu horuci vosk nalej do zadku a na vtaka. Urcite sa mu to zapaci.
ja som na MIkulasa sa dala do sexi cierneho pradla s ciapkou na hlave. Vraj najkrajsi MIkulas co kedy mal.Este som sa dala do cipkovaneho pradla a navrch len kuchynska mini zasterka a tak som pripravovala veceru:-)), sexi zajacica v ciernom korzete s podvazkami a uskami ako zajacik:-)))Ak ma aj priatel fantaziu, tak myslim, ze sa to bude pacit...