ucho

žužu

ja ho mam skôr vo vnútry trošku opuchnuté. hm ale tiež badám, že mu vadí voda."Daby" a ten "bactroban" je na predpis či voľne predajný? to vyliečilo tvoj ekzém či tie zápaly? ja som už pred vyše týždňom dobrala penicilínové antibiotiká, síce na priedušky ale mali mať účinok aj na kadečo iné vrátane uši.

lucka

može to byť od zuba, alebo máš nachladený klb a musíš!! užívať antibiotiká nielen vyhrievať. A vyhrievať suchým teplom ako je napr. UV lampa alebo horské slnko.

daby

aj ja som mala problemy s usami...zistili mi ze sa mi tam robia ekzemy zo samponu a z vody...hm to byvala bolest. davala som si kvapky a mast bactroban...ale sucastou mojho zivota sa stala vata namocena do oleja,ktoru si musim davat zakazdym ked si idem umyt vlasy a az ked mi vyschnu si ju mozem dat von...ale musim povedat ze rok ma uz usi neboleli...klop klop klop

žužu

nechcem byť múdra, ale ono to asi nie je "stredné ucho". neviem ako to mám popísať, ono to nebolí tak hlboko v uchu, ale tak v strede a na spodku. zozadu je to, keď stlačím tú jamku za uchom.

evik

Sorry, žužu, ale preco neides k usnemu?! Zapal stredneho ucha sa rychlo vylieci antibiotikami, ale ked je nelieceny, moze prejst na mozgove blany a to je uz ine kafe...Okrem toho chronicky, nelieceny zapal moze oslabit sluch.