Co si myslite o tohtorocnom vybere "kralovnej krasy"?
Podla mna je velmi neprirodzena a vobec nie je taka krasna...oci ma zaujimave, ale je velmi povrchna a hlupa...
Cele to mala udajne zaplatene....
Aj ked celkova zostava tohtorocnej Miss nebola nic extra...
Ake boli vase typy na vitazku??
Ktora bola ta naj pre vas?:)
Dakujem za odpovede
MISS 2008
ja uplne odsudzujem sutaz miss.. pripada mi to take trapne.. tie baby sa tam len pretrcaju, ludia si ich obzeraju, to je o com?? finalistky vyhraju miliony, auta a neviem co vsetko len za to, ze oni dostala od Pan Bozka prave co to do krasy.. tu ostatni ludia nemaju co jest, ziju v chudobe, chori su, potrebuju peniaze a ti akoze nic.. ale im miliony skoro za nic mozu davat.. tie peniaze by sa dali tisicnasobne lepsie vyuzit, preto sa mi to nepaci.. a aj tie baby, ved im je jedno, ze ich tam cvicia ako take zvieratka a potom ich vystavia, aby sa na nich ostani mohli pozerat?? plavky im pomaly nic nezakryvaju a oni su na to pysne.. taky pohlad by si mali nechat pre sovje polovicky a nemuseli by sa pretrcat pred celym slovenskom.. ked tak, nech sa robia taketo sutaze, ale nemusia vitazkam podarovavat tolke peniaze, tie peniaze by sa mohli vyuzit uplne inak.. tolko moj nazor..
Presne suhlasím s vyjadrením "pm".Napísal/a/ si to za mna.To, čo mňa najviac prekvapilo, až udivilo bolo to, že do finale postupili všetky blondínky.Bolo to trochu divné, až trapne. To sa hadam ešte nikdy nestalo, žeby vyleteli všetky brunetky a ostali blondíny.Však veď potom to vyzeralo, ako keby tam boli všetky na jedno kopyto. Veď to mali trochu premiešať a vybrať aj spomedzi tmavovlasok.Podľa mojho nazoru boli tmavšie dievčatá oveľa, oveľa krajšie.Ale inak som to aj očakavala najma preto, že aj v "porote"-až sa to vobec porotou dá nazvať, bola prevaha blondinok a tie iste tiež fandia len blondinam a taktiež ich polovičky-keďže si za partnerky vybrali blondínku, tiež budu fandiť takým.
Taktiež som sa pozastavila nad tým, prečo sa do finale nedostala skoro ani jedna z tých, ktoré po cely čas viedli v rebríčku "Miss sympatie".Ale čo už, ale podľa mojho nazoru vo finale nebola ani jedna baba vyslovene pekna, ani ma ničim nezaujala.Ale to je vec nazoru.
cele to bolo uplne zle...
kde vymizla volna disciplina??
ved dievcata vobec nic nepredviedli....
a ta uloha, ze za 100 eur si hocico na seba kupit, a aky s tym mali problem...
..dalsia vec, tie trapne 3 otazky, typu: si krava alebo koza?:D podla mna to bolo nezaujimave, nic sme sa o nich nedozvedeli...
Dalej, namiesto toho, aby povedali miery dievcat, rozpravali len o latkach, z ktorych su saty usite....
..A pardon, ale aby niekto v prezentacii o sebe a o tom co si najviac ceni rozpraval o KABELKACH...
...ziadna uroven:( porota otrasna..vysledok??....zbytocne stravene 3 hodiny sledovanim niecoho takeho prizemneho...
Mne sa strasne nepacila 1.vicemis Vlkova z Trencianskej Turnej.Strasne sileny usmev a zubiska ako kon.No hroza.Moja favoritka bola s cislom 9, ale nic nevyhrala.
No ja som ešte takú slabú zostavu nevidela. Nechcem sa nikoho dotknúť, je to predsa len odvaha postaviť sa tam a vystupovať pred polovicou národa(to obdivujem), ale podľa mňa nebola ani jedna misska pekná. No keby išli po ulici ,tak si poviem ,jaká obyčajná baba. Nemali podľa mňa žiadnu charizmu, sexepíl, neboli ničím zaujímavé, príťažlivé ani pútavé. Nič, jednoducho nič. neviem na základe čoho ich do súťaže vyberali- asi len podľa výšky, keďže sa všade píše, že " tohtoročné missky sú najvyššie zo všetkých...!" Úplne ma zarazilo, že do finálovej 6 nepostúpila ani jedna tmavovláska, samé blondinky(nemám proti nim nič), ale je to podľa mňa zvláštne. No a už úplne som bola zarazená porotou, to čo má byť , to sú akože aký odboborníci. Kde bol nejaký odborník na vlasy, tvár, na fotenie, na postavu....? zaujímavé tiež bolo, že všetky favoritky na miss sympatia (myslím tie, ktoré boli na prvých miestach) vôbec nepostúpili a posledné babenky postúpili aj s 1,7 % sympatií.
No to je fakt dobré. A víťazka miss- no podľa mňa je úplne obyčajná, ničím nezaujala a ani nezaujme na miss world. a, že má ćelkom pekné oči, No to je toho, na fleku vymenujem 10 báb, ktoré ich majú oveľa krajšie.Toto je môj názor. Kto s ním nesúhlasí v pohode, každí má svoj názor. Ale nepíšte mi prosim vás, že som zakomplexovaná krava, ktorá tu kritizuje, to teda nie som.
to bola ta kucerava rysava, ze? vobec tam nezapadala..ja som to moc nesledovala, ale pripadali mi take podvyzivene....zeby som uz bola tucna? ako tu citam o tej anorexii, uz mam z nej fobiu :)
ale ak tam beru take ako bola ta Radka, tak to uz ozaj moze ist kazda:D mala uplne mlandrave telo, strasne brucho...ziadny driek...preboha trochu sebakritiky ked sa chcem hrat na krasku Slovenska...
ja som sklamana kazdy rok...mali by tam brat aj nizsie baby, takto maju zuzeny vyber
aj vam sa zdali prilis chude?
Najkrajsia bola Lucka Hablovicova :)))