Co si myslite o tohtorocnom vybere "kralovnej krasy"?
Podla mna je velmi neprirodzena a vobec nie je taka krasna...oci ma zaujimave, ale je velmi povrchna a hlupa...
Cele to mala udajne zaplatene....
Aj ked celkova zostava tohtorocnej Miss nebola nic extra...
Ake boli vase typy na vitazku??
Ktora bola ta naj pre vas?:)
Dakujem za odpovede
MISS 2008
bolo ich tam zopár pekných,mne osobne sa páčila najviac Sykorová,a neviem kto tu spomínal chudú babu,ktorá mala ešte schudnúť.tak potom neviem,čo tam robila radka Hudecová.ve´d mala otrasnú postavu.A tiež mi tam chýbali miery.Bola som zvedavá na miery Radky.viditeľne sa vynímala od ostaných.A ešte dodám niečo k tým výhram.Už nevedia čo od rozkoše dať tým holkám.medzi prvými misskami,ktoré ziskali titul,boli výhry ako napr.farebný televízor.Ako jedna plakala od radosti,že ho konečne budú mať.No,čo rok,to horšia miss,čo sa týka všetkého.
nuda
Ja podobne somariny nepozeravam. AKmoska bola na kastingu, ma super postavu, je vysoka, stihla, priam by som povedala, ze uz je az prili s stihla a viete co jej povedali? Aby schudla!! ked mi to vvravela, tak som cumela ako blazon. TAk neviem ake kostry tam chcu. Ale nejde o to, podla mna nazyvat sa najkrajsia slecna na Slovensku nema ani ejdna z nich, kedze na SK zije ovela viac slecien ako tych 12 vybranych v TV? takze uz len to nie je objektivne. Hocikde moze behat krajsia baba a pritom nema ani titul MISS. Mne sa to celkovo nepaci, podla mna taketo sutaze su strasne a hlavne pre nejake babenky, ktore maju apr kil navyse, pozru si jednu MISS a hned si myslia, ze to je ideal krasy. Beriem sutaze v sporte, nejake sutaze vo vedomostiach,ale nie sutaze krasy. Je to podla mna prizemne. Naposledy som videla miss, v 89-tom, odvtedy nepozeravam:-) a hej Vereska je pekna, ale je to namyslena koza, tak co z toho? No slava stupa do hlavy veelmi rychlo. A tiez nechapem, ze ked niekto vyhra MISS tak dostane auto napr. podla mna, to auto yb niekto potreboval ovela viac, ale ked by ho babenka vyjrala svojou zasluhou tak nepoviem. Ale takto, no mne sa to protivi. a preto nepozeravam a potom aspon baby co su tam nekritizujem.
ja uz par rokov miss nepozeravam a ani mi to nechyba.
opravujem, druha vicemiss, sykorova, tu som myslela ze poznam osobne
ahojte, ja osobne poznam tu 3.vicemiss..jej frajer bol moj naj kamos...pohadali sme sa kvoli nej...:DDD..ale nie, zeby som na nu ziarlila..to skor ona na mna..zo zaciatku..Som jej inak napisala, ked boli finalistky online na bleskovkach, ze jej drzim palce, ze dufam, ze uz sa na mna nehneva,...a ze je tam najkrajsia..chcela som jej urobit radost :DDD..ale fakt je....sutaz miss je cela o nicom...peniaze by radsej mali dat na charitu..a podla mna, nasa najkrajsia miss, aku sme kedy mali, bola andrea veresova...aj sebestova ujde...ale tieto sumienky, ani jedna ziadnu charizmu nemala..a su obycajne...keby neboli namalovane..su o nicom..viem o com vravim..
Na súťaži krásy nejde o prirodzenú krásu, ale o prácu kaderníkov a vizážistov, verte tomu, že by boli schopný aj zo škaredého chlapa ako ja spraviť princeznú :)
Všetky baby by som poumýval, bez mejkapu a účesu by som mal medzi nimi šancu :)
Nie som odborník na krásu, ale krajšie dievčatá vidievam denno denne na ulici.
cely program bol trapny na n-tu, je hrozne hlupe, ze Cmorik jediny spieval nazivo a ostatni sa tam pretrcali s playbackom. volna disciplina v haji(nebolo sa na com pobavit), divila som sa koho to nastrkali do poroty. aki su uz len moderatori herci a hlasatelka(byvala) odbornici na krasu? a Hablovicova sa este ide chvastat.trapne. ale nesuhlasim s tym, ze dievcata neboli pekne. bolo tam zopar skrat, ale take holky 1,6,9 a 11 boli celkom pekne
Ja som vcera Miss pozerala len preto, lebo nic v televizii normalne neislo podla mna. Tak som to pozerala. Ta Miss, co vyhrala mi pripadala ako "cukrova babika". Akoze bola zaujimava trosku, ale ja samu seba si ani neviem predstavit v nejakej porote, co by hodnotila krasu.