Ahojte.
Citim sa strasne.Som vydata 5 rokov a asi pred mesiacom som na jednej party stretla stareho frajera a vyspala sa s nim.bez ochrany.Teraz som tehotna a neviem co mam robit.Moze to byt aj muzove lebo posledne mesiace sa tiez snazime o dietatko.Ja sa zblaznim stale len premyslam.POradite nieco?
je mi mizerne
carolina, urobila si to, co si urobila a nikto ta nema pravo sudit, lebo nikto nevie, ako by sa bol zachoval v tvojej situacii.....veci sa stali teraz co? tak, ak nechces stratit manzela, a ten pan, s ktorym si sa vyspala nie je potencialny partner, tak treba sa tvarit, ze nic...ak treba, vyhladaj psychologa, ten ti urcite pomoze vyrovnat sa s vecami tak, aby si este prezila krasny zivot s novym dietatkom....
oprava-teraz
carolina,v prvom rade si nemala spat s niekym inym ako s manzelom...ale stalo sa...teraz ked si tehotna tak sa netrap,lebo ublizis len sebe a dietatu a mozes aj potratit,ked nebudes v pohode...cas to vyriesi.../aspon druhy krat si uvedomis,ze nevera nema zmysel,a ze ti nestoji za to,ked sa teraz trapis,kazdy robi chyby.,eraz sa zameraj na to,ze si tehotna a zabudni na to, co si urobila...prajem pekny den...
moja suseda je uz 6 rokov vydata a s manzelom nemozu mat deti on je nepolodny.suseda bola vlani na vianocnom vecierku kde sa vyspala s kolegom z prace a teraz je o chvilu v 4 mesiaci a su s manzelom najstastnejsi na svete,vsade sa chvalia ze budu rodicmi a ich radost je neopisatelna.jej muz vie o tom ze je neplodny a vobec mu nevadi ze ho podvieedla,nic sa jej nepyta s kym to bolo a pod.kolega z prace takisto nevie ze je v tom namoceny prave on.Vidite a vsetci su spokojny a nechcu to menit nejakymi priznaniami a zbytocnostiami.Ale to je asi iny pripad ako tvoj.Len tym chcem povedat ze je zbytocne sa priznavat-asi.
nezblaznis sa neboj,akurat tymi svojimi pocitmi a myslienkovymi pochodmi trapis dietatko v brusku ktore za to absolutne nemoze aku ma trafenu mater.Tiez nechapem ako mozes milovat svojho muza a nieco take urobit s frajerom,ale neodsudzujem ta zato je to tvoje svedomie,tvoj zivot a aky si ho spravis taky ho mas.V kazdom pripade sa sustred na to malicke,nech je zdrave a manzelovi nic nehovor,nechaj ho v tom ze to dietatko je jeho,zbytocne by si tym ublizila vsetkym trom.
Ani sa ti nedivím že ti je mizerne. Mne je mizerne tiež, už niekolko mesiacov a to presne z opačného dovodu. Držím v náručí vnúčika a viem že to nie je moj vnúčik. Moj syn po prekonaní choby v detstve je sterilný. Nikdy som mu to nepovedala (nechcela som aby sa tym trapil)a teraz nasledok mojej mlčanlivosti držím v náručí a MUSIM mlčať naďalej. Milujem chlapčeka nadovsetko na svete i ked viem ze je splodeny z nevery.Je to dietatko bez viny a nikdy nesmie trpiet za prehresky dospelych. Neveste som to povedal a odpustila jej s tym aby sa snazila byt dobrou matkou a mojho syna spravila stastnym otcom. Ty sa hlavne zameraj na dietatko ktore nosis. Daj mu vela vela lasky a svojho manzela urob stastnym ockom.Nema zmysel aby si nieco skumala , nic tym nevyriesis, budes sa iba trapit a porodis nespokojne dietatko.
Hovado jedno, aby tvoj muz nedostal pohlavnu chorobu od teba!! na bastarda bude platit, ty si taka hnusna p--a...preco si sa vyspala s tym frajerom? Ma vari ineho vtaka ako tvoj muz? nechapem, ale normalna milujuca zena, ktora tuzi mat s manzelom dietatko by to nespravila.
Nikomu ani muk!!!