Jáááj, bolia ma veľmi zuby pod mostíkom, a vlastne všetky na pravej strane-spodné, horné, všetky a na jednotke vpravo mi len cukajú nervy! Čo najskôr zaberie? Kto pomôže?
Bolia ma zuby pod mostíkom!
no jedine zapalene dasno..alebo nieco take...vyplachuj si to harmancekom...aj slivovicou obcas...:)))...ty uz asi spis,ze?a my tu ti snazime sa pomoct...:(((...len oddychuj...
ale naj je zzubar aj ked ja sa ho bojiiiiiiiiiiiim!!!!!!
nemas ori tom zube na dasne troska hnisu? mna to vtedy bolieva tiez mam pod. problemi ale nastastie nie teraz... ak tam mas ten hnis skus to dako dostat prec postupne prejde bolest
teraz jedine panadol a potom asi fakt zubar...nezavidim ti...:((((..........viem, co to je bolest zubou...
tak to neviem ,ale asi bude najlepsie fakt si ist oddychnut do postele...a tu stranku najdes tak ze mas vyhladavanie tem a tam natukas NEUSTALA OSPALOST...A TAK NA TO KLIKNES A MAS.Ja sa tiez len ucim...nemame doma dlho PC...tak oddychuj...
pomoze zubar!! Tak sa netrap doma.
ahoj, mariaa, neviem nájsť našu stránku neustála ospalosť, ani sa neviem sústrediť na to, čo píšem, hrozne ma bolia!!!!! POmóóóóc! Idem si ľahnúť, a potom sa ti ozvem, papá, nehnevaj sa, len som chcela dať vedieť, že som už dnes tu, ale nenormálne ma to bolí, aaúúúúúú! Poraď niečo múdre a rýchle, čo hneď zaberie:!
no co ine ako ich vytiahnut a bude po bolesti :))))....nie teraz vazne,este stale ta bolia zuby?
Ahojte, aúúúúúúúúúúúúúú, zase ma bolia tie hlúpe zuby! Včera bolo v pohode, volala som zubárke, vraj má veľa, dnes aj zajtra má pohotovosť, vraj má veľa, aby som prišla zajtra, teda v nedeľu, neviem, ako to zase vydržím dnes!!!!!!! To potieranie s klinčekom to ako mám robiť? Veď ten klinček je tvrdý! Halóooo,kto mi to poradil? Ozvite sa!!! Dala som si zase ibalgin, och božeeeeeee! Pozdravujem vás!!
dr.jajboli, daj potom vediet ako si dopadla. neboj, aj bez mostika vydrzis, len nech bolest konecne prejde. mozno je najlepsie dat to vsetko vytrhat a umely chrup. potom ta uz nikdy ziadne zuby boliet nebudu. chodi tak vela ludi a nestazuju si.