mam otazku pri zene sa da zistit ze nieje panna tak ze nema pannensku blanu,, ako sa da zistit pri muzovi ze je alebo nieje panic??? dakujem
ma niekto odpoved??
Pri chlapovi nezistiš nijako ze uz nie je panic- proste sa to z anatomickeho hladiska nedá. Pri žene to vsak je mozne ako sama hovoris.
vy ste ma nepochopili pitala som sa ze ako sa da zistit ze je panic pri zene ze ma blanu a pri chlapovi????
nechapem perco sa maloktory prizna.. ja som panic a povim to hocikomu aspon si omne nebude nikto myslet ze som nejaky kurevnik aj ked to si omne uz seci myslia koli tomu jak vyzeram atd.. a aspon niesom jak ostatni ze v 13 rokoch sexuju ..
ja som bola pre mojho prva a poviem ti, bol super v posteli, az na to, ze prvy krat s aurobil velmi rychlo, ale vedel to pproste super. tazko to urcit, ale ved sa treba na rovinu spytat. A taktiez ja ked som stratila panenstvo, tak si vtedajsi priatel myslel, ze uz som panna nebola, lebo mi nesa krv a ani ma to nebolelo. Takze toto sa da asi riesit len rozhovorom.
no v posteli je vidiet, ci ma chlap skusenosti alebo nie.. takze jedine podla tohto. alebo potom sa ho to narovinu spytat, ale len maloktory sa ti prizna