Ahojte, mam 24 a s partnerom zijeme intimne spolu 5 rokov, no sex s nim trva minimalne (niekto by mozno zavidel)7 minut a casto sa uz po 10 minutach nudim... Niekedy by som rada zazila nejaku vasnivu rychlovku...
Aky je vasa priemerna dlazka, aj baby, aj chalani a co mate radsej? Rychlovku, ci kludovku?
Aky je vas rekord v sexe???
nie nebolel, vačšinou sa milujeme tak 1,5 hodiny...A nemám problém dosiahnuť viac orgazmov po sebe bez predstávky
najradšej jazdím na partnerovi a keď to už na neho ide, tak na chvílku prestanem a potom pokračujem v jazdení. Niekedy ho takto chudáčika trápim aj hodinu.
No podla vedcou je najlepsia dlzka sexu od 7 - 15 min. Myslim bez predohry, len cisty sex. Ak je to v tomto rozmedzi je to vraj najlepsie. Ale ked je chut aj ja si dam taku hodinku :)))
pipo tak po takom vykone ta musel riadne boliet vtak :D
Moj rekord s priateľkou bol 2 hodiny bez predstávky. Urobil som sa 4x
no ja som zazila aj dva minuty:D ale to uz zena musi byt fest vzrusena aby to mala do 2 minut, rychlovky mam rada - 5 minut taka pohodka ale zavisi od nalady tie kludovky niekedy na nich proste nemam chut, proste to na mna ,,nejde,, a uz si niekedy myslim aby to skoncilo - ale vzdy je to krasneeee...:)
myslim, ze ide velmi aj o to aku naladu mame... niekedy, dostanem taku strasnu chut, ze po nicom inom ako po rychlovke netuzim...do 5 min ako koniec... no niekedy ked mam chut sa tulit a mojkat, ako kazda zena... ale na "5minuvky"nedam dopustit hlavne ked je aj zaujave miesto...
Ja som sexoval s mensimi prestavkami 4hodiny.Vecsinou,ked to uz namna islo,dal som si kratku pauzu a potom zase hura na vec.A nenudil som sa ani ja,ani partnerka.Takze ak sa po 10 minutach nudis,chce to asi viacej fantazie.10minut nieje podla mna dost ani na predohru.
no takze da sa aj 2 hodinovy ale to je fakt nadimenzovany cas a rychlovku zazijes jedine s panicom a skor je lepsia normalka ale zase mozes aj zaspat :)
už som zazila aj hodinový sex,ale to je uz podla mna vela.nemôzem povedať ci je lepšia rychlovka alebo normalka,zaleží to od chuti,od miesta a aj času.
no a aká je priemerná dlžka?asi tak polhodinka,a určite sa nikdy nenudíme...:))