Menštruácia kedy???

prva

mno mne zacali rast prsia v 11 rokoch a ochlpenie asi 12 a pol..vytok som dostala ked som mala 12 a mam 13 a pol roka a dostavil sa mi menzes:)

cica

noo menzes dostanes PRIBLIZNE:po2 rokoch od zaciatku rastu prsnikov,onedlho potom ako ti zacne rast ochlpenie v rozkroku a kratko potom ako sa ti objavi vytok:)moze to byt aj inak,ale toto mam z brozurky no napr.ja som mala ochlpenie v rozk.uz v 9,prsia mi zacali rast v 10,v podpazusi v 10,vytok v 11 a menzes som dostala v 13 -nic moc aj ja som sa tesila,ale neni to nic moc!!!pa a cakaj!

hranolka

Ja mám 12 rokov a menštruáciu som dostala v lete cez prázdniny. V rozkroku som uz dost ochlpená ale v podpazusi este vobec ja si myslim ze je to u kazdeho ine.

ousa

ahojte no ja mam 13...nemam este menstruaciu.. ale som uz pomerne vyvinuta...stale mam bolesti bucha aj dnes v skole ma skoro porazilo od bolesti tak som si dala ten Panadol femina..a pomohlo to ...nedostanem nahodou menzes?

ivett

no, je to individualne. nietkore uz ako 10rocne, a v 12tich ma uz priblizne 80% dievcat menstruaciu.. do tych 15tich by urcite mala byt, inak treba ist na gyndu..