Mam taku mensiu dilemu. Mam prveho chalana /mam 19/ a proste chcem o nom povedat mame,aby som nemusela klamat kde som, s kym som...chapete ma,nie?:) Tak som rozmyslala uz aj co a ako..len asi jej ho nechcem predstavit osobne..sme spolu kratko a este si nie som uplne ista,tak aby to uz nevypadalo nejak oficialne..Vy ste kedy predstavili? Ako zvyknu reagovat rodicia? Bude jej stacit ked jej poviem, ci bude chciet s nim aj hovorit alebo tak?
Kedy ste predstavili partnera rodicom?
Jeej dakujem hefa :))
...hoci mam 19,mamina,nechcem ti klamat a chcem,aby si mi mohla verit,preto ti chcem povedat,ze mam priatela... vidis,sama si to napisala a mas prvu uvodnu vetu vasho rozhovoru s mamimou:)
Jasne dam vediet a dakujem za odpoved :) No lenze sa trochu bojim,ze nebude moc doverovat alebo co bo sa uz sklamala v mojej sestre,kt.ju dost dlho trapila..nechcem to rozpisovat,ale ja jej vysvetlim,ze som ina:)
Samanthaa,ja ti mozem len napisat,ako to bolo u mna.Najskor som len doma povedala,ze niekoho mam,a ze s nim travim cas,ked nie som doma,aby sa nebali.Pravdaze sa ma mamina popytala na neho,ale len take zakladne inforomacie.A potom asi po mesiaci,ked sme sa prechadzali po meste,som navrhla,ze mozme ist aj k nam-po pravde,som si myslela,ze sa bude milacik zdrahat,ale na moje prekvapenie,som mala pocit,ze sa normalne potesil,ked som to navrhla:).A doma?Ziaden vysluch sa nekonal,normalne sa chvilinku rozpravali a uz teraz k nam priatel chodi uplne v pohode kedykolvek a nasi ho uz neberu ako cudzieho.A inak asi o tyzden som bola pozvana aj ja k nim domov,som nechcela moc,ale uz som nemohla vycuvat:). A uplne prijemne ma prekvapila aj jeho rodinka,tiez som nemusela ziadnymi "testami" prejst:),len sme sa rozpravali,uplne spontanne to bolo-juj a musela som vela papat."Nadejna svokricka:)" vynikajuca kucharka:),nemas sa coho bat,a podla mna sa porozpravaj s maminou,bude vidiet,ze jej doverujes a aj ona bude vidiet,ze ti moze verit,drz sa a pripadne potom pisni,ako to dopadlo papa