pretrhne sa panenska blana pri prstovani ??? alebo da sa pri prstovani zistit ci ete mam panensku blanu ? prosim napiste
panenska blana ...
aha no ale ved prave citala som ze vyhnut velkej bolesti sa da aj ked baba je pri milovani na spodu a nohy ma co najviac roztiahnute a dostatocne prikrcene k hrudniku a pomoze aj poduska alebo vankus pod zadok a pri nervozite aj alkohol tak neviem
ja tampony pozivam a nemam snimi problem na zaciatku som nevedela presne ako si ich mam zavadzat ale naucila som sa to po case
kika222: nie je pravidlo, ze musis krvacat..je to individualne. Ja som napr. nekrvacala vobec, ani ma to nejak extra nebolelo (a to mi tam ako panne nesiel ani tampon)...citila mierny tlak vo vnutri a dalo sa to v pohode prezit. ani kvapka krvi zo mna nevysla. Ale mam aj kamosku, ktora zase krvacala 3dni z toho....je to fakt individualne. ale cim viac sa budes bat, tak tym horsie, lebo budes stiahnuta, neuvolnena...mna to pred prvou milovackou ani nenapadlo, ze by ma to malo bolet a tak to dopadlo v pohode:))
inak citala som ze prve milovanie moze byt bolestive no dufam ze sa to bude dat zniest
inak ked budeme obaja prvy krat nervozny moze pomoct aj alkohol ale jasne ze nie zas opit sa pod bozi obraz
nemusi to byt vela
to je dost indivudalne vela bab to neboli vobec ani nejako extra nekrvacaju ale su baby ktorym to musi narezat lekar
pre istotu dajte pod seba uterak ...
lolita nieje idealny vek je to otazka psychickej a fyzickej zrelosti
a nerob to pokial si myslis ze by si to mohla lutovat
aha no dakujem tak pockam kym na to nebudem pripravena na 100% aj ked priatel by uz bol rad keby sme spolu spali...
LOLITA456: na to sa neda odpovedat...prvy sex by mal prist vtedy, ked sa uz dievca (chalan) na to naozaj citi a aj to chce...niektore maju pocit, ze su nato pripravene uz v 15ke a ine nemaju ten pocit ani 20ke..je to individualne...taktiez aj s tou dlzkou vztahu...niektori do toho vhupnu po 1 mesiaci, ini po 1 roku, ini az po svadbe...je to zalezitost daneho paru...kazdopadne pred prvym sexom by mali obaja vediet, ze to naozaj chcu:))
kolko krvy asi zomna vytecie ked sa blana pretrhne
a aka je to bolest???
to je dost mozne ale rozhodne to nieje trapne ...
ked budes vystresovana z toho ze sa strapnis sa neuvolnis a bude ta to boliet
ahojte všetci chcem sa vás opýtať.podla vás ako by mali byť asi dlho dvaja spolu aby mohli mať prvý pohlavný styk...a aky je ideálny vek dakujem ahojte
tak neviem co ked to nevinde