Ahojte.Chcem sa poradit ohladom nejakej gynekologicky v KE.Chcela by som si dat predpisat antikoncepciu,ale zatial som nikde nebola.Ked mate s nejakou dobre skusenosti,budem rada,ak napisete.Dakujem
Gynakolog/icka v KE
Doktorka Mikulova, velmi zlata, ma asi do styridsiatky, je oproti starej nemocnici na Rastislavovej.
ahojte nepoznate nejaku mladu gynekologicku v ke?pretoze si myslim zeby mi lepsie porozumela a aj ja by som sa menej hanbila
Preboha len nechod ku Polcinovej vo Fakultnej nemocnici. Uz len ked tam prides, sedis v cakarni s dalsimi dvadsiatimi zenami, a v kabinke sa mozes stretnut s dalsimi dvoma, kde sa mas samozrejem vyzliect. Klieste , ktorymi ta prezera, si musis drzat dobre. A ako lekarka? Moja skusenost, horsia ako zla. Poslala ma dve zbytocne operacie, co mi potvrdili dvaja dalsi lekari. Radsej sa jej vyhybaj, aby ta tiez nedobabrala.
Dg:Z 12 je specialne vysetrenie na nadorove choroby.
niesom sice gynekolog,ale vysledky nemas dobre.mas pozitivne vsetko,co by si nemala mat.mali ti predpisat tetracyklin aspon na tri tyzdne s entizolom.pap 3 je zly vysledok,tak nerozumiem,preco ta volaju az o mesiac.taketo veci sa maju riesit urychlene.kolko mas rokov?
alebo potom MUDr. Zimova je super, mila, zlata a schopna :) v starej nemocnici na konci chodby prizemia vlavo :)