mam strach,ze som tehotna,lebo po orale,po 69 som som si vzala do ruk nohavicky a na ruke som mala tu priesvitnu tekutinu aj so slinami,priatel sa nespravil,iba stale pustal tu tekutinu a on ma ani nepalcovala asla mi krv, z coho to moze byt?bojim sa,ze som v tom,lebo sa ma tam aja dotykal a aj ona mal ruky od toho,tak velmi sa bojim. a ked ma palcoval,da sa i tym otehotniet?davame si pozor,lebo ja sa velmi bojim,ale ....prosim poradte,ci mozem byt v tom,lebo mi je uz z toho vsetkeho zle.prosiiiiiiiiiiiim,mozem byt tehotna???????????
tehotna????
ahojte..chcela by som sa spytat neiekoho skuseneho ci je nejaka moznost ze som tehotna..s priatelom sme sa milovali a on sa chcel spravit len to nejako neslo.bolo to bez ochrany..priatel sa nespravil ale ja mam strach ze som tehotna.od toho styku je to asi 9dni a vcera ma bolelo brucho ale nebolo mi zle..kedy je najlepsi cas spravit si tehotensky test.?velmi sa bojim...mam len 16 a nechcem byt tehotna.prosim vas poradte mi.
Preboha! Sa zamyslite! O čom točíte, čo máte 5 rokov???? Shak kúpim tehotenský test a zistím!!!! To je hrozné... veď ste dospelé, tak rozmýšľajte trochu!!!
No mara podla mna budes tehotna,lebo moj lekar mi povedal,ze spermie sa dostanu do tela aj cez nohavicky!!!!hmm nechcela by som a ked si to mala na nohavickach podla mna si na 99%tehotna uprimnu sustrast
ale hej, meškalo, ale nie až tak dlho, posledné mesiace to bolo tak 2 dni neskôr, najdlhšie to bolo 5, mám fakt strach, čo ak to naozaj nepríde???
tie priznaky co si napisala su typicke pre bliziaci sa menzes. Nic sa neboj pride 5 dni nie je este ziadna doba. Este nikdy ti nemeskal???
prosím napíšte mi rady, skúšali sme aj test, bol negatívny ale prečo to teda mešká?????
awojte, poradte mi, milovala som sa s priatelom, ktorý to reguloval bez ochrany, povedal že u neho k ničomu neprišlo, že nič do mna nešlo, ale mne to aj tak mešká už 5. den, prsia mám citlivé, trošku nafúknuté bruško,neviem čo mám robiť, prosím poradte
dakujem vam za tieto rady a dufam,ze v tom nebudem
Nie si tehotna na 100% to by sa musel do teba vystriekat-->teda urobit sa
tak toho sa bat nemusis, urcite nie si tehotna... kolko mas prepana rokov_?