Zdravím. Už asi mesiac mám taký problém, že sa ráno zobudím, pár krát si kýchnem a potom sa mi buď upchá nos, alebo neupchá a tečie mi len priezračný vodový soplík.V priebehu dňa sa mi stáva že zase kýcham, je jedno kam prídem (do miestnosti, alebo von), čiže to asi nebude koli kvitnúcim rastlinám a je to sprevádzané štípaním, svrbením a šteklením v nose alebo vo vnútorných kútikoch očí. Pritom som nikdy nemala na nič alergiu. Čo to može byť?
Kýcham, soplenie svrbenie sliznice --- ALERGIA?
Opakujem protialergicke:
Quercitin 2x500 mg,
vitamin C 2 gramy.
Bromelain 2x600 GDU
dumbier, 1 gram cerstveho
Tiez NAC, zihlava, omega 3 oleje, GLA z pupalkoveho alebo borakoveho oleja a pod.
fruuu moze to byt alergia, aj napr.na prach, roztoce....cod za obvodnou, nech ta posle na testy.
no super..takze clovek moze dostat alergiu aj v priebehu zivota? mohlo to vyvolat aj fajcenie cigariet-niekde som citala ze obsahuju alergeny a mozu nastartovat alergiu je to pravda?
ja som mala taketo priznaky aj ine a mam alergiu na travu, pel, strom, ovocie, potraviny, psa, macku, perie, mlieko..... no kopu uz nepamatam vsetky, tak k lekarovi na docasne lieky, lebo alergolog ti testy spravi az na zimu.... ja beriem loratadin ten ti predpise aj tvoja lekarka ci lekar ale prv musis ist na alergologiu..
Veru alergia a ak chceš vedieť, na čo presne, musíš ísť na alergológiu.
fruuuuuuuta no alergia