Prosím vas je tu niekto taky, kto sa dostal do remisii ci dokonca vyliecil? Co vam pomohlo, zaujima ma vsetko: stravovanie, druhy liekov,výživové doplnky, meno lekara u koho ste sa liecili,alternativna medicina, liecitelia .... Prosim o rady.dakujem!
Vyliečil ste sa niekto z artritidy (reumy)?
Ako tu už napísal pôst, na artritídu je najlepšia hladovka alebo aspoň prísna diéta. Kto má na to guráž tak sa z toho môže takýmto spôsobom dostať aj sám.
no hoci je to dobre stara tema dala som si tu namahu a v zdravi cislo styri z roku 2008 je spomenuta iba luba albertova a je tam pri tom este alternamedica. tak asi to bude ona.
Halooooo,neviete tu liečitelku ?AKo to mám vypátrať?Zdravieč.4,ročník
Ako mam vypatrat tu liecitelku so zdravia č .4?
dakujem za informacie, artritidu ma moje 3-rocne dieta, stravu ma upravenu vyse pol roka, skusame vsetko mozne i nemozne no zatial vyraznejsie uspechy nemame.
nie som si sice ista, ale tiez som pocula o liecitelke alebo lekarke, neviem, z bratislavy, ktora sa tym zaobera a uspesne.
mam uz 50 rokov. pred dvomi rokmi som bola v nemocnici kvoli silnym hnackam. dva tyzdne som absolutne nic nejedla, iba dostavala infuzie. predtym som mala velmi silnu artritidu v celom tele, po tychto dvoch tyzdnoch bez jedla nebolo po bolestiach ani chyru. najviac ma prekvapilo, ze mi uplne odpuchli klby na rukach. nebolelo ma skratka vobec nic!!! vtedy som pochopila, aka je dieta dolezita. zacala som o tom citat a dozvedela som sa, ze na artritidu je najhorsie mlieko a mliecne vyrobky a biela muka. tieto potraviny odvtedy vobec nekonzumujem. a po artritide akoby sa zem zlahla. uz som si myslela, ze budem trpiet do smrti. dieta nie je lahka, ale ked ti pomaha, vydrzis to.
Pre artritídu je typické prekyselenie telesných tekutín. Prekyselenie je spôsobené kyselinotvornými potravinami, najviac cukrom, mäsom a vajcami, ovocím, kávou a pod. Zápalové procesy sú spôsobené kombináciou zahlienenia a sladkostí. Pri artritíde špeciálne je treba vynechať aj subtropické zeleniny ako paprika, rajčiny, zemiaky a baklažán, ktoré spôsobujú nabobtnanie kľbov.
Ostatné domáce zeleniny sú liečivé, pretože navodia zásadité vnútorné prostredie a prečisťujú telo, ako aj obilniny v celých zrnách.
este som si spomenula, ze ked sa zacala liecit tak sa jej to najskor dost zhorsilo, mala velke bolesti. viem to preto, lebo mala male dieta a nevladala sa onho starat. aj ja som jej so sestrou pomahala ako sa dalo. teraz uz bolesti nema aj ruky jej odpuchli, ale ci je uplne vyliecena to neviem, lebo sme sa uz o tom davno nebavili. ale problemy nema, inak by to bola spomenula.