Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

jezis, varikokela??

Príspevok v téme: jezis, varikokela??
varikokela

ahoj, mam 17 a 2.den ma boli lave vajo. vlastne ani nie vajo, ale nad nim co je taka zlaza alebo co. mam aj potiaze s erekciou, nedokazem ju udrzat a v poslednom tyzdni som pri chodzi pocitoval take tahanie v penise. na guliach mam take cervene a jednu zeleno-fialovu zilu, poslednu spominanu mam aj pozdlz penisa. zrejme to uz maam dlhsiu dobu ale bolesti len tearz nastupili... prossiiiiiiim poraaadte kto ma skusenosti, posledne dva dni mi len na tom chodi rozume a je mi z toho na figu

martin242

Ale ako som bohužiaľ zistil, druhú, bezpečnejšiu a hlavne rýchlejšiu ambulantnú operáciu vykonávaju len v Lučenci...

Ivka 1 písala práve o tej štandartnej operácii s pobytom v nemocnici.

martin242

Sú dve metódy zákroku,prvá a staršia spočívala zákrokom, kedy sa podväzovala a prerušovala testikulárna žila rezom v ľavej slabine. Nevýhodou tejto laparoskopickej operačnej techniky sú časté pooperačné komplikácie (hlavne hydrokéla – t.j. nahromadenie tekutiny v obaloch semenníka).

Novšia metóda spočíva v sklerotizácii testikulárnej žily, nerobí sa v celkovej anestéze, ale len v miestnom znecitlivení, trvá cca 15 – 20 minút a nemá prakticky žiadne pooperačné komplikácie, krátka doba rekonvalescencie

tutifruti123

never tomu, ze tu v BA su milsi a ochotnejsi lekari. iba ak vytiahnes nejaku tisicku,tak potom mozno. to mam z vlastne skusenosti

varikokela

hello vsetci...dnes som mame povedal ze co asi mam, ja som jej povedal ze pojdem zajtra s tym k urologovi sem kde byvam,(su tu dost neochotni lekari, spravaju sa k ludom odmerane) na 16.aprila amm termin k lekarke v blave kvoli vysokemu tlaku, ona je detska lekarka a mama povedala ze ked pojdeme do blavy k nej ze jej to povieme a ci by nas neposlala k urologovi tam v blave, predsa tam su milsi a profesionalnejsi lekari. co vy na to?

varikokela

mam strasne drbnutu obvodnu lekarku, je strasne flegmaticka a uz sa bojim dopredu ze co mi na to povie, lebo ja nwm odkedy to mam. ale ona je navine pretoze mi to nikdy nekontrolovala a ja som to odkial ma l vediet ze co to je? myslel ze to je normal, ale teeraz ze v poslednych dnoch ma aj pobolieva lave vajce tak idem s tym k urologovi

varikokela

jasne:) moja mama o tom nevie ale ak jej to poviem tak urcite ona ma chce brat k lekarovi a pod. ja nechcem ist s nou, musim jej to potom v nedelu este vysvetlit ze to aj ja sam zvladnem:) lebo aj ine veci by som chcel vydiskutovat s urologom a nechcem aby mama bola pri tom