Ako na to prídem ?

zaja

rasto,sorry,som si ta vcera pomylila,ked som sa pytala na to,ci sa nemate moc v laske.to si nebol ty.som to precitala znova.to bolo s alti1001.este raz sorry.bud teda rasto.

rasto

tak to je uplne v pohode, ked vie ako na teba a vacsinou ta uspokoji.
a ked ti nie je dobre, a nemas org. tak snad neni sprosty a vie ako to chodi, bude rad ze ho neodmietas, a zaroven nepredstieras. ale moze zacat pochybovat, ci si v minulosti niekedy nepredstierala, takze opatrne.

mira

nerovna.tak prave preto,rasto.ale u muzov ano.preto mi nevadi ze ho vtedy nemam,napriek tomu som stastna a on je stastny,ze ho mam.tak sme stastni obaja.skusim nepredstierat a potom ti poviem,ci nebude mat z toho nocne mory.ale to musi prist ta situacia,ze ho nebudem mat,lebo vacsinou ho mam,pretoze moj vie ako na mna.

rasto

v tomto su muzi a zeny fakt dost odlisny. to este chapem, ze sa milujete, aj ked sa vam uplne nechce, ale preco este predstierat orgazmus?
ved to sa vy same ochudobnujete, muz si mysli, uz sa spravila, je to ok, keby videl, ze nie, tak by sa mozno viac posnazil.
a hlavne sex nerovna sa orgazmus, hlavne u zien, nie?

mira

rasto ale nie vzdy sa nedosiahne u zeny pre neschopnost muza.niekedy jednoducho my nie sme ok,a ked on velmi chce,tak aspon ja si poviem,dobre,podme.ma co chce,aj som spokojna ze je stastny a ideme spat.samozrejme,nemysli si,ze si to vzdy vydobije a musi sex byt ked chce on.ak mam migrenu tak nic nepomoze.ale raz za cas sa dokazeme prisposobit a bud nas vyhecujete alebo vam mi urobime dobre.a to nehovorim len za seba.tiez si medzi sebou obcas povieme,ze to takto zahrame.nezabudni,lebo vas lubime.ak by som ho nemilovala tak s nim nespavam aj keby som mala 10 orgazmov naraz a poslem ho kade lahsie.

rasto

jasne, muzi si na tom zakladaju, to viem. ale nebolo by lepsie ho naucit ako na to, potom budete vy stastnejsie a on bude mat byt na co hrdy?
lebo muzi vedia, ze niektore zeny svoj orgazmus casto hraju, a potom aj ked si mozno myslia, ze aky su super milenci, tak si nemozu byt isty.
mne to pride ako neuprimnost zo strany zeny, nepripada mi to ako dokaz lasky.

mira

milujeme ho a preto chceme aby bol stastny,rasto.chyba je vo vas,vy si na tom zakladate ako to viete v posteli a ked nas nespravite,tak ste nestastni a dotknuti a kto vie co este.ma sme stastne aj ked nemame orgazmus,ked je to s muzom,ktoreho milujeme.tak preto to obcas robime,chapes?aby ste z toho vy nemali depky.kvoli vam a vasej psychike egu.taka je nasa laska velka.

lienka z

Jednoznačný signál môjho orgazmu, sú zimomriavky po celom tele a bradavky mám úplne stiahnuté a prsia také pevné...a toto sa zahrať nedá...:-). Aj ja si myslím, že nemá význam to hrať...robíme zo seba hlupákov....