v skole sa ludia nejako dozvedeli ze robim fotomodeling a odvtedy ma stale otravuju nejaki chalani a vsetci na mna ukazuju ze ..uaau to je ta modelka..a podobne..na pokeci mam album s fotkami a plno ludi mi tam pise a otravuje ma...co mam robit?
co teraz??...
tak proste ak ti to vsetko prekaza ignoruj a bud stale taka aka si, proste nech sa kvoli tomu nezmenis, nech ti to nestupa do hlavy :)
moja nevem od kedy ma fotomodeling nieco spolocne so sexom.....nema to tu co robit.
a s cim chces poradit??? Dnes je kazda druha baba modelka, fotomodelka a co? Pripada mi to tak, ze ti robi dobre, ze je o teba zaujem.
Ked som bola mladsia, tiez som bola parkrat na foteni, byvala som v malom meste, takze vsetci vedeli, co robim. Ja som si ich nevsimala, ostala som pri svojej partii, oni vedeli, aka som, namyslena som nezostala a co sa tyka toho albumu na pokeci... Ja by som to tam nedavala. Mam obavy mat svoje fotky v PC, nieto este na nete.
proste si ich nevsimaj a kasli na nix,,,,hovor si ze ty si ty a si vynimocna :)
akoze nechapem o co vam ide..ja som to tu nemyslela ako vtip ale ako normalnu vec tak neviem co my tu nadavate...neviem kto z nas je p... ked som chcela len poradit..
zmen si nik na pokeci a v skole davaj podpisy ked tak po tebe saleju:D
daj si ich tam este viac!!!p..a salena..namyslena