prosim Vás, mohli by ste mi poradiť?
Liečim sa na toxocarozu. Je to už 6 mesiacov. Moja doktorka mi povedala, že sa to lepší, ale teraz mi prišli výsledky a mám ešte väčšiu hodnotu ako naposledy. Moje hodnoty začínali na 1 : 200 a teraz sú až 1 : 1600. Povedala mi, že nemá skúsenosti s toxocarozou, lebo sa s tým ešte nestretla. Dnes mi nasadila ešte dávku ZENTEL na 10 dní. Pred 2 mesiacmi som hovorila, že sa mi to nelepší, lebo idú zo mňa pri kašľaní, alebo len tak rano keď vstanem, také malé granulky, ako keby bolo tam niečo nové. Neviem na koho sa obrátiť, pozháňala som si informácie na internete a dozvedela som sa o tejto chorobe, nie priam pozitívne veci. Bojím sa, aby mi to nejako viac neuškodilo. Bola by som rada, keby ste mi napísali Váš názor. Ďakujem.
Toxocaroza
Prosim laskavo pisatela prispevku zo dna 1.4.08 o 15:21 RNG - o zaslenie konkretneho receptu + davkovanie, kt. tam uvadza na odstranenie toxokarozy.Chcem to vyskusat. Mam 12 rocneho syna , kt. aj po vybrati antihelmetik hodnoty velmi stupaju, ma stale- nespecificke bolesti brucha , silnu alergiu a astmu. na infekcnom nas odbili, ze sa to \\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\ \\\\\\"nelieci , nie je to vazne, je to zdravy chlapcek a ja z neho robim choreho \\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\ \\\\\\"..Ujala sa ho gastroenterologicka-vybral niekolko davky vermoxu, zentelu v kombinacii sATB , jeho IgG je 2,516IP po liecbe pred liecbou to bolo 1,96. Eozinofilie ma 29,8%.APEo 98!
Prosim dajte dobre rady, recept... dakujem.
existuju kompletne zostavy tychto troch vo forme 20 dennej kure proti roznym parazitom, napr v katalogu firmy SWANSON je jedna pod nazvom NAP, 20 day antiparasitic cure.
prosím Vás, vedeli by ste mi aj poradiť, kde by som mohla tieto preparáty zohnať a či by som nemala zmeniť svojho lekára? povedala mi, že sa to lepší, ale výsledky tomu nenaznačujú. Stále mi hodnoty stúpajú a pri dýchaní ma pichá v ľavej strane pľúc, je to tak 3 týždne už. Ďakujem Vám veľmi pekne, že ste mi odpovedali.
Toxocarosis a toxoplasmosis su bezne choroby domacich zvierat, od ktorych to majitelia mozu dostat pri nedostatocnej hygiene(bozkavanie psov na nufak, neumyvanie si ruk po styku so zvieratami atd)
Toxokaroza je helmiticka(cervova)pliaga, ktora ked nezastavena u ludi postupne znici vsetky organy.
Zentel je pomerne silny liek na rozne cervove nakazy, ale nie prave na tococarozu.
Silne a ucinne sirokospektralne protiparazitne prostriedky sa o taku nakazu postaraju za 20 dni najneskor.
Skladaju sa hlavne z artenisie absynthie(palina prava), (po anglicky wormwood=odcervovacie drevo), dalej z vytazku zo zelenych supiek vlasskeho orecha a mletych klincekov.
Tato zmes sa postara o cervy, larvy a dokonca aj vajicka.
Tiez o ine , crevne, krvne a svalove parazity.
Dobra je na toxoplazmozu, malariu ,giardiu,babeliozu vsetky formy nebezpecnej cicavice pecenovej a podobne