Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem ci som tehotna

Príspevok v téme: neviem ci som tehotna
jankaaa

ahojte, uz sa to pytam kadetade, lebo fakt neviem, mala som spinenie, potom strasne silnu menstruaciu co u mna nebyva zvykom a o 5 dni neskor, co sa mi tiez nestava nikdy, v strese som nebola a ani chora... tocila sa mi hlava, byva mi zle a podobne, este aj zapcha, co sa mi nikdy nestava... bola som u gynekologa na preventivke, vtedy som mohla byt, teda ak som tehotna v 1-2 tyzdni, prisiel by na to ze som tehotna? 3 dni po menstruacii som mala na toaletaku trochu krvi, mozem byt tehotna?

rada

ahoj mia, no moja sestra mala strasne bolave a citlive prsia a tehotna potom nakoniec bola. Skus ist k gynekologovi, a uvidis. Jedine tak sa predsvedcis.

mia 1982

Ahojte, dneska som bola na odber krvy na HCG lebo mi mešká už 10 dní, tehotenský test bol síce negatívny ale pre istotu. S manželom sa snažíme o bábo už dlho a tak dúfam, že sa to konečne podarilo. Čítala som už veľa príspevkov, že test bol negatívny a žena bola predsa tehotná. Nemá s tým niekto z vás nejaké skúsenosti. Pobolieva ma v podbrušku a mám neskutočne citlivé bradavky a prsia. Ďakujem