Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
no a čo budete cez víkend?
tak a my čo tu budeme cez víkend? keď sa dá niekam ísť,tak ideme z BA preč.
vy máte aké pekne rozbehané a výletové prázdniny :D ja idem zajtra pre DVD do opravy, ktoré sa nedá opraviť :D
haaa janka, zlatá si. nič sa mi nechce. no zajtra po robote ideme na víkend do brna na závody motoriek a v noci budeme znova spať na chate. teším,teším.
ahoj barbi :D som rada že si sa ozvala, hej, závidím jej ale neboj, aj tebe budem keď pôjdeš :D
jeee ahoj janka, ani som si nevšimla, že si sem písala.
krishka nám dnes na večer odchádza, zrejme už nie je ani dnes v práci.
ešte nikto? skysnem tu sama ?
ahojte dievčata, jajbolí ďakujem za rady :D už som pridala inzeráty :D si zlatá, sedmikráska, ale ved to máš úžasné keď môžeš v práci sledovať filmy :D
babenky kde ste? dnes nikto?
este tu budem asi tak hodinku, tak dam asi jedny zufale manzelky. Romanticke filmy mam tiez velmi rada, ale take na ktoryc´h sa aj zasmejem su najllepsie
ahoj sedmi!
a dokedy musíš byť v práci? a filmík si pozeráš v práci? Tak ťa neruším, zahľad sa do nejakej romantíky(ách) ked som bola ešte ako ty!!!!!!!!!!!!!!!! Ako bolo dobre!
Krisha, Barbi, dávajte na seba pozor na dovolenke a spomente si na tých, čo sedia doma na zadku a nemôžu nikam, dajte si na zdravie aspoň pohárik a pomyslite si na Jancecku, aj na mňa, hihi. Nech vám počasie praje a cesty nech sú volné!