Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
ja mam zubky nastastie v poriadku, takze zubara zatial prezivam v pohode. Vonku to vyzera tak vselijako, aj slnko uz vykuklo. Ja pojdem vecer cakat kamosku z Angl, po ceste sa urcite niekde stavime, aby nam mohla porozpravat zazitky:-D
aha, no dobre teda. mne už v pondelok idú trhať. strašne rýchlo sa blíži ten termín.
ževraj má byť tento týždeň nejaký upršaný a chladný. ja mám dnes tenis večer, tak ja dúfam, že aspoň pršať nebude. lebo sa už teším.
musim, ale staci ho doniest do pondelku, dokedy nam robia dochadzku za cely tyzden. Tak preto hovorim, ze skocim zajtra asi zubarovi.
a to nemusíš priniesť do práce papier?
Pecko..paragraf...navsteva u lekara:-D pojdem zubarovi alebo co.
aj sa čudujem, že kde je janka. však už je dosť hodín. čo je Pcko?
ani nehovor, rozmyslam, ze zjtra si zoberiem dovolenku alebo Pcko. Potrebujem si oddychnut, lebo cez vikend je nam mladym tazko oddychovat:-D a kde mame Jancecku?
ja normálne dnes zaspávam pri compe. tiež neviem ako to vydržím.jaaaaj. a to je len utorok dnes.
ja tiez neviem, ako to tu vydrzim dnes, panuje cudna nalada v kancli:-D
dobre ránko aj ja prajem. ja pôjdem o druhej v piatok a možno vo štvrtok. však nadrobené mám. dnes som ale nejako extra zničená a unavená.