Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
tak pôjdem do záhrady, natrhám si trošku zelinky, rozgňavím ju v mažiari, pridám vodu a mám trebárs masku na tvár :D
podla mna, nic nieje cisto prirodne..pokial si to nevyrobis doma sama:-D
vyčerpavájúca správa, ale mary kay kozmetika je vraj čisto prírodná, či nie?
Moda je jedna vec a zdravie druha.
Pot sice neprijemne smrdi, ale je prirodzeny a neotravi telo ako mnohe antiprespiranty a kozmetika.
Ja som za caste oplachovanie tela, ale rozhodne nie za umele chemikalie nakydane na telo, len aby sme oklamali cuch.Rozne kozmeticke prostriedky predstavuju vacsie zaspinenie tela, nez vrstva potu alebo blata.
Nakoniec, v prirode je dost latok, neskodnych, ktore sa na ucely kozmetiky daju pouzivat.
Zialbohu kozmetickemu priemyslu nezalezi na zdravi, ale len modnom vzhlade a samozrejme obrate a ziskoch v prvom rade.
no ja mám štastie, že mám veľké oči a dlhé mihálnice. ja si dám aj make-up, ale už od mája do konca septembra určite chodím bez make-upu. ja si len špirálu dám a hotovo. vyzerám horšie s make-upom podľa mňa.
treba prirode trosku pomoct:-D ja tiez nemam ksichtik bohvieaky, aj na perach mam jazvu, takze aj ked sa mi strasne pacia ruze, prilis tmave pouzivat nemozem.
je to aj zvyk, ale ked sa vidím pred a po, je tam nejaký úspech,mám od prírody slabé mihalnice, na obočí jazvu, a oči malé a blízko pri sebe,tak si to musím trošku upraviť :D a nevravím o pleti,čiže kilo gitu a ide sa :D
tak aj ja sa malujem kazdy den...nesla by som do prace len tak. Ved by sa ma zlakli:-D ale nie, to je proste zvyk
nie je nad prirodzenú krásu :D ale ked je niekto taká ohava ako ja, malovať sa musí aj ked mu to veľa nepomôže :D mne sa do rána vyhodila opara pri nose, no videl toto svet? bodaj by to parom vzal
asi nebude, ked si ta vzal...alebo zeby to bol len kryci manever??? Ale nie:-D mas fesneho a cistotneho manzelika