Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

Dr jajboli

prečo sa bojíš? neboj sa, veď som tu!!!! Na chvíľu odbehnem ten riad umyť, lebo odvtedy tu stále sedím, a potom sa vrátim, neplačkaj moja!

krisha

to som vazne povedala? To si nepamatam...asi mi uz sibe:-D som prepracovana. Este dve hodky tu musim stravit a o chvilu tu ostanem sama...bojim bojim:-D

Dr jajboli

Krisha tu som, len som klebetila so susedkou, ved ty si zaliezla!A si povedala, že o 14-tej budeš mať robotu!
MAria, neviem, ako sa volá, ale okolo 30 rokov má určite, hore-dole pár rokov.

[zruseny12]

no je...ja som tiez v Moste stretla jednu z Girattoviec...a to bolo roku 1988,kedy sa nezviklo az tak chodit po svete...

Dr jajboli

no dobre, zaliezli ste všetky, tak ja sa chystám spať, a nakoniec vy spíte a ja tu strážim! Ja to rada a vďačne robím, takže kľudne oddychujte!Postrážim to tu...... na chvíľku...

Dr jajboli

Predstav si, že môjho synov priateľ, ktorý teraz žije v Čechách žije s jednou od Vás a v 2.8. sa bude ženiť v Giraltovciach. No nie je ten svet malý?

Dr jajboli

Nariaa, ty čo tak často umývaš okná? nudíš sa? Prídi aj ku mne umyť. Ja mám problém nie s umytím, ale s kvačkaním záclony-fúj, sú tak vysoko a ja som asi nejako scvrkla, lebo ich nedotiahnem vykvačiť a potom idem spadnúť zo stoličky, čo sa mi zvykne tak zatočiť Hlava. To preto musím umývať vtedy, keď je niekto doma, a keďže nikdy nikoho niet, okná sa umývajú "dažďom"hihi

[zruseny12]

ja som mala umyvala okna,ostali este v kuchyni neumyte....no a teraz mozem odznova vsetky zasa....lebo su zasa spinave ako dazd prsi...:0((((.....ja sa na to mozem....