mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((
neviem co sa deje
Radanka som si 100 perc. ista, baby musim sa vypnut, musim nieco surnev vybavit, ked sa vratim, napisem vam viacej o tom.
ja neviem, ja uz nicomu neverim, nikomu. a to som si myslela, ze je to skvely clovek, ze on ma klamat nebude, hovno vsetci su rovnaki, svine
Ty ale rozmyslala si nad tym,ze moze ist aj o nedorozumenie?Ja sice neviem,co tam bolo,ale si si ista??
ja som tiez hresila vitanka a to hresim tak raz za pat rokov... ty kokso a co take tam pisal? oooochh, ja nechapem tych chlapov, radsej nech povedia narovinu a nie ze takto podvadzaju...
Vitanka,co tym chces povedat?
ja som presne takto reagovala ked som to citala: " ty voleeee, do piii....to je ko...." ja ho nenavidim hovado jedno hnusne
aby som bola presna, ide o mail z pred troch mesiacov...boli tam take slova, co ma strasne bolelo, ked som to citala :(
ty vole vitanka, co???????
boze, takze aj ja som sadla na lep...dnes som urobila to co ty, a radsej som to robit nemala :(
bolo to este pred troma mesiacmi, ale predtym som sa ho na to pytala, tiez klamal......
vitanka ja som vedela ze sa nieco deje, ze je so mnou malo, nepise mi tak ako predtym atd... a potom ked som si precitala posty, tak mi to doslo... a jasne ze klamal, som mu aj uverila tak presvedcivo klamal... potom som si precitala rp, sral si s prepacenim na hlavu, nevedel co mi povedal...