Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem co sa deje

Príspevok v téme: neviem co sa deje
jankaaa

mam dilemu, teda, mam priatela, ktory ma take zvlastne stavy... ma obdobie, kedy ma velmi moc lubi a vie to dat patricne najavo a potom zas pride obdobie, ked nemam ani sajnu, ci ma lubi... proste, je so mnu malo, to ze ma lubi mi povie malokedy a potom zas pride to obdobie, kedy je nesmierne stastny, ze je so mnou... viem, ze momentalne ma problemy s pracou, viem ze mu je luto, ze ide odtial prec, aj ked dobrovolne... ale ja som tu a neviem co mam robit, ci je to ten muz, ktory si chce riesit problemy sam a potrebuje cas, alebo mu davat max. najavo, ze ho lubim... ale je mi z toho zle:-((

jankaaa

vitanka ja robit paniku nechcem a radanka ti tiez povie svoj nazor, ale podla mna co spravil i ked to bolo pred 3 mesiacmi, nie je v poriadku

vitana

he he, ani nahodou, pisal len o sebe...presne viem preco to nenapisal. raz som to urobila aj ja, ked som este chodila s byvalym. pisala som s jednym chalanom a samozrejme o nom nepadlo ani slovo.

vitana

no ved ked si to potom precitas, tak uvidis. poslala som ti aj trosku opis, ako to s nou bolo a tak. aby si si urobila obraz. je mi z toho na grc, esteze v robote mam teraz volnejsie, neni som schopna robit nic...

vitana

ide o to, ze ona sa mu podla mna chcela len pripomenut, poslala mu nejake fotky s priatelom...on jej na to odpisal, ze je rad,z e sa ozvala a ze on uz je doma a ma pracu a k tomu dodal, ze jej posiela objatia a pusinky...
asi som ja nejaka paranoidna alebo co, ale proste nepadlo mi to dobre...viem,ze to bolo davno.

vitana

jaaaj, ale nemozes si pozriet ani mail?
teraz mi volala kamoska, aj jej som to poslala, tak povedala, ze klud, ze nemam stresovat. teraz je v robote, tak mi nemohla povedat viacej, ale vecer ideme spolu von, tak s nou pokecam o tom.....

vitana

bolo to uz pred 3 mesiacmi, ale aj tak ma to zabolelo...ked som sa ho na to asi pred mesiacom pytala, tak povedal, ze ani nevie, ci jej odpisal...klamal jak das.