Mozem otehotniet ked robim chalanovi fajku,nepouzivam antikoncepciu a bez kondomu.?
MOZEM?
janka :))
lolita4 skor ako sa do niecoho pustaj, si vela veci prever... Nesexuj, ked nevies kedy mozes otehotniet.
janka tomu fakt neverim, ako by sa dostali spermie zo zaludka do maternice...co ti ludia navymyslaju, aj ufo uz videli
Tak ako bez urážky, ale čítala som o dvoch prípadoch, zatiaľ ešte nie na Slovensku, keď baby otehotneli počas orálneho styku. Práve v tom momente im praskli žalúdočné vredy a tak nejako sa dostali spermie k vajíčku. Je to absurdné ale v tom časáku bol rozhovor s oboma mamičkami, jedna mala viac ako 50 rokov :D Ale viem že väčšina čo je v časákoch nie je pravda, ale inak zaujímavá téma to bola :D
A tiež si osobne myslím, že 15 rokov je primálo na sexuálny život, aj keď zatiaľ len orálny. A prehĺtať spermie? To by som nikdy nedokázala, teraz neviem či za to treba pochváliť alebo čudovať sa.
15 rokov a uz si vie na seba zarobit...sikulka
Co tie deti dnes v tych skolach len ucia? Ach jaj, a este to robi fajku..
a to take male dievcatko beries chalanovi vtaka do papule? ved sa ti tam ani nezmesti!
Otehotniet mozes samozrejme ale ked si potom umyjes zuby hned tak nie.Spermie-to biele co mu vyteka z vtaka,zvyknu hniezdit pomedzi zuby.
urcite ano,ked to prehltnes. Rano je to vo WC, ked nedostanes skor hnacku. Ty mas 4 roky ja 5 a preto to viem.
15 problem?sorry ale na prirodopise som nedavala pozor;)