ahojte, neviem najst prispevok od nigy, tehotnej 15-ky, vcera mala ist na potrat, neviete ako to dopadlo? prosim
co je s Nigou
Aj ja suhlasim, ze vsetko ma svoje pre a proti. Pre nas je priorita, aby si tu ludia navzajom neublizovali, ale pomahali. Ked to vsak zajde k vzajomnemu osocovaniu, tema moze byt akokolvek atraktivna... nemoze tu zostat. Je mi luto.
PS: samozrejme, ze nemame sancu ustriehnut vsetky temy, ale len tie kde to buble. :)
andrej: podla mna neslo o nejake politicke ci nabozenske polemizovanie. Islo skor o vyjadrenie svojho nazoru ako cloveka, myslim ze ti ludia co tam pisali v ratane mna chceli bud nigu podporit alebo skor dat dobru radu do zivota, nieco ludske (vychovu aj ked neskoro) Myslim ze nikomu neslo o nejake politicke temy. Tiez si myslim ze ta tema bola dobrou vystrahou alebo takou tabulkou POZOR pre tie 15-ky co tu pisu ze uz nechcu byt panny. Prave pre tieto bola tato tema snad potrebna, ,mohli ziskat nazor a pohlad na vec z roznych uhlov. Ale je to tvoje rozhodnutie (ja s nim osobne suhlasim aj ked vsetko ma pre a proti). Majte sa krasne
ahojte vsetci co chcete vediet co je s nigou. Tak bola na potrat dopadlo to dobre a je STASTNA. Asi tolko.
Co sa tyka zrusenia temy tak chvala bohu to tu nie je lebo mi uz z toho a tych primitivnych nazoroch bolo riadne zle!! Majte sa
Nemam nic proti tomu, ked si Niga otvori novu temu. Prave naopak.
Ak sa v nej opat zacnu hadky ohladom pre/proti interupcii... tak ju bohuzial opat budem musiet vymazat. Toto nie je politicky tyzdennik, ale web kde si maju ludia pomahat a nie sa napadat a vysvetlovat si svoje politicke a nabozenske postoje.
Dakujem, ze chapete chulostivost tejto temy. :)
ved v inuch temach sa podla mna pisu aj horsie veci
ja som bola na pribeh nigy taktiez ete zvedava.. :( nemusel si to vyhodit.. :(
ale ja by som rada vedela ako to skoncilo podla nigy
Ono to uz skoncilo. A ako? tak na to ie je jednoznacna odpoved, lebo kazdy clovek ma na to iny nazor. podla niekoho to skoncilo dobre, podla niekoeho naopak atd..
ved hej,ale aspon by sme videli ako to skoncilo a ake am niga pocity
teda zrusena po tom vsetkom co sa popisalo.. uz nebolo co mudreho dodat...