Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Operácia ucha

du69

zuzic
no idem teraz v septembri na kontrolu, ale stale mi susti v uchu.no citim ze pocujem na neho o nieco slabsie ale hlavne ze uz mam naspat priestorový sluch.blbe je ked si s vatovou tyčinkou čistim to ucho.keď prídem k tej blane tak necitim ziadnu bolest ale iba ako po nej prechadzam.žial neviem ako odolna je tak mam vzdy obavy ze ho prepichnem.takže už to asi s tym uchom takto ostane na stalo ;D

adusss

fuha, no ako citam du69 celkom komplikovane si to mal...Ja som bola operovana v KE novej nemocnici, bez komplikacii, hlava sice bolela asi 2 dni, ale s infuzkou sa dalo v pohode...potom som brala nejake lieky od bolesti ked sa mi nedalo nahodou zaspat vecer, ale to je individualne asi. Bola som tam tyzden,potom este mesiac zhruba na kontroly. Je to vraj bezna operacia,kazdy den to tam fici ako na beziacom pase...Kamarat bol operovany tiez, akurat jemu dali do ucha aj nejaku umelu hmotu, lebo mu "robili aj sluch" alebo take nieco...mne robili bubienok len,zvysok ucha som mala v poriadku, cize mi tam nic nedavali. Akurat teraz po 2 rokoch som dostala zapal stredneho ucha a mam ho zas deravy...ak sa nezahoji do tyzdna tak pojdem zas pod noz :(. To ma budu akoze operovat stale ked dostanem zapal????
Ma niekto skusenosti s inymi nemocnicami alebo s opakovanymi operaciami???

daniel 21

Dobry vecer.v bazene ma kamos udrel do ucha.lekar mi povedal ze mam subtotalny defekt ucha,chybaju mi dvetretiny bubienka.Zrastie sa to?dr,mi povedal,ze asi pojdem na operaciu.mozete mi pomoct.slabsie na to ucho pocujem.dakujem

du69

nie ďalšia operacia sa ukaže až časom nakolko tie vyrasty by sa vraj mali zacat tvorit neskor z dovodu nejakych zahybov ktore mi sparvila na tej blane ktora mi nahradza bubienok.vcera som bol na konrole a konecne sa podarilo novemu Dr. vybrat tu bielu hmotu z bubienka.pri 1000Hz mam stratu bedzi kosťou a vzduchom iba 10db a aj to iba niektore tony.Konečne uzž počujem aspoň trochu priestorovo.už viem priblizne odkial ide dany zvuk ;-D

du69

neviem ako mi ju budú vyberať a ani oni (nový doktory) to este nevedia.Zvykne sa tam davať gelaspon ale ten sa po 2tyzdnoch rozpadne.zial toto nieje gelaspon.co sa stalo pri operacii netusim lebo pred operacoiu som poziadal Dr.aby mi ju nahrala ale po operacii sa zacala vykrucať.deň po operacii mi povedala ze bude potrebná pravdepodobne ďalšia operacia lebo ze vraj sa mi asi budu robit na bubienku nejake vyrastky a tie bude treba brusit.som zvedavy ako to dopadne nakolko je uz leto a ja nemoem ist ani do sauny a uz duplom nie sa niekde kupat.nesmie sa mi z nejakeho dovodu dostat voda do ucha. :(

zuzic

ako ti ju budu vyberat? a preco ju tam vlastne mas? je to nejaka chyba alebo sa stalo pri operaci nieco co sa nemalo?

du69

zuzic
no zlepsil sa mi sluch po operacii podľa audiometrie ale stale mam na bubienku nejaku bielu hmotu a ta mi bráni poriadne pocut.takze stale nemam priestorove pocutie a neuvedomujem si ze pocujem aj cez prave ucho.uz som si teoreticky aj zvykol telefonovať na ľavom uchu ;-D no bolesti obcas mam su to kratkodobe a su to ostre bolesti v jednom bode, akoby som si na jedno miesto do ucha tlacil zapnute pero :( ale predpokladam ze to je koli tej hmote a potom to prestane "ak sa im ju podari vybrat" :)))